Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Opel Astra: Ξεκίνησε η παραγωγή του
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Opel Astra: Ξεκίνησε η παραγωγή του

14/2/2022

Η έναρξη παραγωγής του νέου Opel Astra, έγινε με κάθε επισημότητα στο εργοστάσιο της Opel στο Russelsheim της Γερμανίας.

Έναρξη παραγωγής για το Astra

Η γερμανική εταιρεία προσχώρησε στην ανακοίνωση για την έναρξη παραγωγής του νέου Opel Astra, το οποίο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της στην πόλη Russelsheim της Γερμανίας

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με γιορτινή διάθεση και κάθε επισημότητα

Σε εορταστικό πλαίσιο η Opel ανακοίνωσε την έναρξη παραγωγής του κλασικού πια μοντέλου της, Astra, στο εργοστάσιό της στην πόλη Russelsheim, Βορειοδυτικά της Φρανκφούρτης. Η συγκεκριμένη αποτελεί πόλη στο κρατίδιο της Hesse, και από τα εγκαίνεια δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρωθυπουργός του κρατιδίου Volker Bouffier, ο Υπουργός Οικονομικών Tarek Al-Wazir και ο δήμαρχος Udo Bausch. 

Ήδη έχουν βγει τα πρώτα 500 Astra

Δεν έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την πρώτη παρουσίαση που είχαμε σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, καθώς από τη γραμμή παραγωγής έχουν βγει ήδη οι πρώτες 500 μονάδες του νέου Opel Astra. Η έκτη γενιά του Opel Astra (ή ενδέκατη του Kadett, για τους πιο ρομαντικούς) είναι η πρώτη που παρουσιάζεται μετά τη συγχώνευση και σκοπό έχει να συνεχίσει την ένδοξη ιστορία και να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο. 

 

Εν αναμονή του στην Ελλάδα! 
Με εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα. 
Με βενζινοκινητήρες 110, 130 άλογα και diesel. 
Plug in με ηλεκτρική αυτονομία 60 χλμ. 
Εσύ γλυκοκοιτάζεις το νέο Opel Astra; 

 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε