autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Νέο Peugeot 208 1,6 BlueHDi 75ps

Διαβάστηκε από 8875 αναγνώστες - 8/1/2016

Το νέο Peugeot 208 σε κερδίζει με την πρώτη ματιά και συνδυάζει την πρακτικότητα, την οικονομία και την μοναδική του οδική συμπεριφορά, με την νέα δυναμική του εμφάνιση.

Τρία χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση το 208 αποδεικνύεται πολύ πετυχημένο εμπορικά φτάνοντας το 1.000.000 πωλήσεις. Ήρθε λοιπόν η στιγμή της ανανέωσης, προκειμένου να συνεχιστεί η πορεία του προς την κορυφή. Η κατηγορία των μικρών είναι η πιο εμπορική στην χώρα μας και η 2η πιο εμπορική στην Ευρωπαϊκή αγορά. Το 1 στα 2 αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ελλάδα είναι μικρό (ή σουπερμίνι όπως αλλιώς λέγεται αυτή η κατηγορία), ενώ στην Ευρωπαϊκή αγορά η αναλογία είναι 1 στα 3. Αυτονόητο είναι λοιπόν το πόσο σημαντικά είναι τα μοντέλα της κατηγορίας και, στην προκειμένη περίπτωση, το 208 για την Peugeot. Η ανανέωση του 208 έγινε σε 3 κυρίως άξονες, με νέα δυναμικά στοιχεία στην σχεδίαση, νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro6 και εξοπλισμό με συστήματα ασφαλείας. Δοκιμάζουμε την έκδοση με τον 1,6 BlueHDi κινητήρα των 75 ίππων. Ας το δούμε πιο αναλυτικά. 

Σχεδίαση
Η δυναμική σχεδίαση του νέου Peugeot 208 χαρακτηρίζεται από τις έντονες γραμμές που προσφέρουν μια μοναδική γοητεία σε συνδυασμό με τις κόμπακτ διαστάσεις του. Η φαρδύτερη γρίλια της μάσκας διαθέτει εντονότερο περίγραμμα και είναι ενσωματωμένη στον προφυλακτήρα. Νέα φωτιστικά σώματα διπλής απόχρωσης και νέοι προβολείς ομίχλης, τονίζουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του νέου Peugeot 208.
Το καπό διατηρεί τις μυώδεις νευρώσεις του αλλά και τον Λέοντα της Peugeot, που ξεχωρίζει στο μπροστινό μέρος του καπό. Τα πίσω φωτιστικά σώματα διατηρούν τις 3 χαρακτηριστικές «νυχιές» που είναι LED, δημιουργούν 3D εμφάνιση και κάνουν το νέο 208 τόσο μοντέρνο και τόσο ξεχωριστό. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις