Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Νέο Skoda Scala Edition S με 190 ίππους

11/2/2021

H Skoda παρουσίασε και επίσημα το νέο Scala Edition S, που αποτελεί προϊόν συνεργασίας της βιομηχανίας και της ABT Sportsline. Το νέο μοντέλο αποτελεί την πιο γρήγορη έκδοση του Scala, με τον 1,5 λίτρων κινητήρα, να αποδίδει πλέον 190 άλογα.

Το αποτέλεσμα μιας στενής συνεργασίας ανάμεσα στον βελτιωτικό οίκο ABT Sportsline και της Skoda, είναι το Scala Edition S που παρουσίασε η Τσέχικη βιομηχανία αυτοκινήτων. Η ABT συνηθίζει να δημιουργεί kit εξέλιξης των μοντέλων του Group Vag, αλλά αυτή την φορά συνεργάστηκε μαζί με την Skoda, ώστε να δημιουργήσουν μια δυναμική έκδοση, περιορισμένης παραγωγής, για το Scala. 



Το νέο Skoda Scala Edition S, είναι εφοδιασμένο με τον γνωστό τετρακύλινδρο ΤSI κινητήρα των 1,5 λίτρων που είναι τοποθετημένος και στην έκδοση Monte Carlo, αλλά μετά τις περιποιήσεις της ABT, η ισχύς ανέβηκε στα 190 άλογα και τα 290 Nm ροπής, 40 άλογα και 40 Nm ροπής περισσότερα από πριν. Η κίνηση στέλνεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. 



Δυναμική είναι και η εμφάνιση του νέου Scala Edition S, με sport προφυλακτήρες εμπρός και πίσω,18αρες ζάντες της ABT, νέους διαχύτες, και όμορφη αεροτομή, ενώ οι χρωματικές αντιθέσεις ανάμεσα σε κόκκινο και μαύρο, κυριαρχούν. Ίδιας αισθητικής παρεμβάσεις έχουν γίνει και στο εσωτερικό του πιο δυναμικού Scala που παράχθηκε ποτέ.

Το νέο Skoda Scala Edition S θα είναι περιορισμένης παραγωγής, αφού θα κυκλοφορήσουν μόνο 500 αυτοκίνητα, με τιμή Γερμανίας τα 33.790 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις