Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Subaru Forester με υβριδική τεχνολογία Toyota

Νέο Subaru Forester με υβριδική τεχνολογία Toyota

Διαβάστηκε από 22034 αναγνώστες - 7/10/2021

Με υβριδική τεχνολογία από την Toyota θα κάνει έρθει η νέα γενιά του Subaru Forester. Παρόλα αυτά και ενώ οι δυο εταιρίες έχουν πολλά "αδελφά" μοντέλα, έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν θα είναι το νέο Forester ένα RAV4 από την SUBARU.

Μπορεί το Subaru Forester να ανανεώθηκε πρόσφατα από την ιαπωνική μάρκα και να λαμβάνοντας μια νεα έκδοση Wilderness, όμως το επόμενης γενιάς μοντέλο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Κοινοποίησέ το »


Οι πρώτες αναφέρουν πως το νέο Forester θα είναι εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία η οποία θα προέρχεται από την Toyota. Το δημοφιλές SUV φημολογείται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του το 2023. Ωστόσο επισημαίνεται πως σε αντίθεση με τα σπορ μοντέλα Toyota GR86 / Subaru BRZ και τα ηλεκτρικά SUV Toyota bZ4x / Subaru Solterra που αναπτύχθηκαν από κοινού, δεν αναμένεται το επόμενο Subaru Forester να είναι ένα καινούριο «Toyota RAV4».

Το επερχόμενο Subaru Forester θα βασίζεται σε μια αναθεωρημένη έκδοση της πλατφόρμα Subaru Global Platform, πάνω στην οποία βασίζεται αυτήν τη στιγμή ολόκληρη η γκάμα της Subaru. Παρόλα αυτά, η Subaru θα δανειστεί από την Toyota το υβριδικό σύστημα μετάδοσης, εκμεταλλευόμενη τη συνεργασία της με αυτήν, συνδυάζοντας κατ αυτόν τον τρόπο δύο ηλεκτροκινητήρες και έναν βενζινοκινητήρα.
 
Με μόνιμη τετρακίνηση θα προσφέρετα το νέο Subaru Forester, ενώ φημολογείται πως με την χρήση μιας μεγαλύτερης μπαταρίας και με την βελτιωμένη απόδοση του υβριδικού κινητήρα, θα επωφεληθεί από χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και κατανάλωση καυσίμου, σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο. Το νέο Subaru Forester αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2023.

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις