Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέο Suzuki Swift Sport Katana

8/5/2019

Η Suzuki αποφάσισε να τιμήσει την επική μοτοσυκλέτα Katana, με μια ομώνυμη έκδοση για το Swift. Δείτε όλα τα χρακτηριστικά της νέας έκδοσης..

Έναν περίεργο τρόπο για να προμοτάρει την επιστροφή της μοτοσυκλέτας Κatana στην αγορά βρήκε η Suzuki παρουσιάζοντας μια ομώνυμη έκδοση για το Swift Sport. Αυτή προσφέρει μια σειρά από καλούδια στο ιαπωνικό hatch που έχουν σαφή αναφορά στην θρυλική μοτοσυκλέτα που πρωτολανσαρίστηκε το 1981, ωστόσο δεν υπάρχουν αλλαγές στην οικογένεια κινητήρων του μοντέλου.
 

Η έκδοση προσφέρεται μόνο σε δύο χρώματα (Premium Silver Metallic και Super Black Pearl) σαν μνεία στην μοτοσυκλέτα, ενώ το για να ξεχωρίζει, το αυτοκίνητο λαμβάνει επίσης μια μαύρη λωρίδα στο καπό, γραφικά στο πλάι και σύμβολα Κatana στις εμπρός θύρες. Αλλα μοναδικά χαρακτηριστικά είναι μεταξύ άλλων οι κόκκινες λεπτομέρειες στην γρίλια, οι μαύροι θήκες στους καθρέπτες και οι μαύρες 18άρες ζάντες σε συνδυασμό με Michelin Pilot Sport 4 ελαστικά.



Στην καμπίνα, το στεφάνι του τιμονιού είναι ελαφρώς πιο μεγάλο ενώ τα εμβλήματα Katana είναι τόσο πάνω σε αυτό όσο και στα καθίσματα, στις θύρες και στα πατάκια. Μπορεί να μην υπάρχει κάποια αλλαγή στα μοτέρ αλλά η Suzuki προσφέρει στην έκδοση νέο σύστημα ανάρτησης με μικρότερη απόσταση από το έδαφος, νέο σύστημα εξάτμισης κ.α.
Η τιμή του Swift Sport Κatana ξεκινά από 28.999 ευρώ. Η έκδοση θα προσφερθεί μόνο στην αγορά της Ολλανδίας για μόνο 30 αυτοκίνητα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις