autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Η είδηση είναι η προσθήκη ενός νέου βενζινοκινητήρα, ο οποίος δεν είναι ο υπάρχων 1,2 τούρμπο των 116 ίππων, αλλά ένας νέος ατμοσφαιρικός 1.500άρης που αντικαθιστά των 1,33.

Το ανανεωμένο Toyota Yaris έχει αλλάξει αρκετά σε σχεδίαση και είναι ακόμη πιο μοντέρνο και δυναμικό.

Νέο Toyota Yaris

25/5/2017

Ανανέωση ουσίας - Το best seller της ελληνικής αγοράς ανανεώνεται στα σημεία και αποκτά νέο κινητήρα 1.500 κυβικών ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία στην αγορά.

Το Toyota Yaris ανανεώθηκε στα σημεία, τα οποία όμως είναι καίρια ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στην ελληνική αγορά. Μάλιστα, πέρα από τις αλλαγές-αναβαθμίσεις σε εμφάνιση, εσωτερικό ανάρτηση, τιμόνι και συστήματα ασφάλειας η είδηση είναι η προσθήκη ενός νέου βενζινοκινητήρα, ο οποίος δεν είναι ο υπάρχων 1,2 τούρμπο των 116 ίππων, αλλά ένας νέος ατμοσφαιρικός 1.500άρης που αντικαθιστά των 1,33. 
 
Σχεδίαση
Το ανανεωμένο Toyota Yaris έχει αλλάξει αρκετά σε σχεδίαση. Έχει κρατήσει τις βασικές σχεδιαστικές αρχές της Toyota και έχει εμπνευστεί -σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας- από το σχήμα των καταμαράν, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο μοντέρνο και δυναμικό από όλες τις γωνίες. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις