Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο πλάνο για την Alfa Romeo, με 5 νέα μοντέλα έως το 2026

Νέο πλάνο για την Alfa Romeo, με 5 νέα μοντέλα έως το 2026

Διαβάστηκε από 16603 αναγνώστες - 7/10/2021

Κάθε χρόνο και μοντέλο θα παρουσιάζει η Alfa Romeo έως το 2026. Αυτό είναι το πλάνο που ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, ενώ από το 2027 και μετά θα παράγει μόνο ηλεκτρικά.

O διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, γνωστοποίησε με δηλώσεις του την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια η εταιρεία, η οποία καταλήγει στον εξηλεκτρισμό της σε έξι χρόνια.

Κοινοποίησέ το »


Η εταιρεία πρόκειται να λανσάρει ένα νέο όχημα ετησίως έως το 2026 σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της Alfa, ξεκινώντας από το μοντέλο παραγωγής της Tonale το οποίο αναμένεται εντός του 2022. Να θυμίσουμε εδώ πως το αρχικό πλάνο της εταιρείας είχε προγραμματίσει το λανσάρισμα του νέου SUV νωρίτερα, ωστόσο μετά την ανάληψη της ηγεσίας της μάρκας από τον Imparato αυτό πήγε πιο πίσω, με αποτέλεσμα το Plug-In υβριδικό μοντέλο να παρουσιαστεί το 2022.

Επιπλέον, ο Imparato ξεκαθάρισε πως η Alfa Romeo μέχρι το 2026 θα έχει παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, βρισκόμενη με αυτόν τον τρόπο σε συμφωνία και με το πλάνο εξηλεκτρισμού της Stellantis, ενώ από το 2027 μετά, ηλεκτρικές θα είναι όλες οι νέες Alfa Romeo! Η εγκατάλειψη της πλατφόρμας Giorgio που στηρίζει τόσο την Giulia όσο και την Stelvio, βρίσκεται στο πλάνο της φίρμας, αφού η εταιρεία θα κάνει χρήση των νέων πλατφορμών STLA της Stellantis.
 
Η Alfa Romeo σκοπεύει μετά τον ερχομό της Tonale, να παρουσιάσει ένα ακόμα SUV, αυξάνοντας την παρουσία της στην συγκεκριμένη κατηγορία που έχει απήχηση σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους.

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις