Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θεωρείται σίγουρο ότι το μοντέλο θα έχει σημαντική ηλεκτρική αυτονομία.

Η plug-in υβριδική έκδοση αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της μάρκας να προσφέρει ηλεκτροκίνητες εκδόσεις σε κάθε μοντέλο της γκάμας της από το 2019.

Θεωρείται σίγουρο ότι το μοντέλο θα έχει σημαντική ηλεκτρική αυτονομία.

Ντεμπούτο για το υβριδικό Volvo XC40

26/4/2018

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε η υβριδική plug-in έκδοση του Volvo XC40 στο Πεκίνο. Διαβάστε περισσότερα.

Ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο έκανε η υβριδική έκδοση του νέου Volvo XC40 με την ονομασία T5 Twin Engine.

Πρόκειται για έκδοση plug-in που συνδυάζει τον 3κύλινδρο 1.500άρη κινητήρα του Τ3 με ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει επίσημα την απόδοση του κινητήριου συνόλου, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνολική ιπποδύναμη θα φτάνει τα 250 άλογα.

Θεωρείται σίγουρο ότι το μοντέλο θα έχει σημαντική ηλεκτρική αυτονομία ενώ ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει κάποιο από τα τρία modes οδήγησης Hybrid, Power και Pure. To πρώτο mode θα χρησιμοποιεί τόσο το ηλεκτρικό μοτέρ όσο και τον κινητήρα βενζίνης δίνοντας έμφαση στην οικονομία καυσίμου, το δεύτερο θα κάνει το ίδιο αλλά με σκοπό να την αύξηση της απόδοσης του μηχανικού συνόλου και το τρίτο θα αφορά μόνο την κίνηση μέσω του ηλεκτρικού μοτέρ.

Η plug-in υβριδική έκδοση αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της μάρκας να προσφέρει ηλεκτροκίνητες εκδόσεις σε κάθε μοντέλο της γκάμας της από το 2019 με σκοπό το 2025, τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα να αποτελούν το 50% των πωλήσεων της.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις