Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Η Μ εκδοχή των SUV της BMW

    2/10/2019

    Κι αν ψάχνεις για κάτι ακόμα πιο δυνατό, έχεις την δυνατότητα επιλογής του πακέτου Competition, που προσφέρει επιπλέον 25 άλογα και 10 Nm ροπής, φτάνοντας στους 625 ίππους και 750 Nm, και 0-100 χλμ./ώρα στα 3,8 δλ.



    Και τα δυο premium SUV είναι εφοδιασμένα με το σύστημα M xDrive, με τον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πολύδισκο συμπλέκτη να επιτρέπει την πλήρως μεταβαλλόμενη κατανομή της κίνησης ανάμεσα στους δύο άξονες, και 8τάχυτο Steptronic αυτόματο κιβώτιο με σύστημα Drivelogic που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.



    Οι BMW X5 M και X6 M είναι γεμάτες με την επιτομή της τεχνολογίας στον τομέα των ηλεκτρονικών βοηθημάτων, αφού αμφότερες διαθέτουν σύστημα ευστάθειας Dynamic Stability Control (DSC), σύστημα ελέγχου πέδησης σε στροφή (CBC), και M Dynamic mode. Μόλις μπεις σε κάποιο από τα δυο μοντέλα, αμέσως θα ασχοληθείς με την αυτόματη προσαρμοζόμενη ανάρτηση, που τραβάει το ενδιαφέρον.
     


    Εξωτερικά τα δυο αυτοκίνητα διαθέτουν μεγαλύτερους προφυλακτήρες αλλά και διαχύτες, ενώ τα σηματάκια Μ, έχουν την τιμητική τους. Το ίδιο συμβαίνει και στο εσωτερικό, που εκεί βέβαια κερδίζουν τις εντυπώσεις οι ανθρακονημάτινες πινελιές στο ταμπλό και οι επενδύσεις με δέρμα Alcantara.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ