Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όλη η σειρά A-Class στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Διαβάστηκε από 30883 αναγνώστες - 8/2/2021

Με αξεπέραστη σχεδίαση, premium εσωτερικό διάκοσμο, Hi-tech προφίλ με τεχνητή νοημοσύνη και εξελιγμένα πακέτα ασφαλείας, η A-Class σε περιμένει στο κατάστημα της Α. Ισμαήλος Α.Ε για να την αποκτήσεις.

Η Mercedes A-Class  με τον ερχομό της πετυχαίνει δύο σπουδαία πράγματα. Από την μία έγινε πιο premium και ολοκληρωμένη από ποτέ, ενώ από την άλλη έγινε πιο προσιτή από ποτέ. Πλέον, όχι απλά πληροί τις προδιαγραφές της κατηγορίας τόσο σε εξοπλισμό και επιδόσεις, αλλά θέτει και τον πήχη ψηλότερα.

Η A-Class δείχνει τον δυναμισμό της μέσα από στοχευμένες λεπτομέρειες που υπογράφουν με στυλ τον προσωπικό της χαρακτήρα. Το δυναμικό μπροστινό τμήμα υιοθετεί σπορ μάσκα ψυγείου diamond παράλληλα με τα εντυπωσιακής τεχνολογίας νέα και αιχμηρά φωτιστικά σώματα, ενώ τα νέας σχεδίασης διαιρούμενα πίσω φώτα, αποτελούν το απόλυτο σχεδιαστικό highlight. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του εσωτερικού της A-Class αγκαλιάζει όλους τους επιβάτες. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα εξαιρετικά υλικά, τις μεγάλες μαλακές επιφάνειες και άριστο επίπεδο συναρμογής, την ώρα που ο ambient εσωτερικός φωτισμός μπορεί να ταιριάξει με την διάθεση σας. Τα δίδυμα μόνιτορ σε πίνακα οργάνων και ταμπλό φέρνουν την τεχνολογία του αύριο στο σήμερα. Η αίσθηση ευρυχωρίας που αποπνέει η A-Class είναι διάχυτη σε όλους τους επιβάτες της. Με αρκετό χώρο, τόσο για τα κεφάλια όσο και για τα πόδια των πίσω επιβατών, εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις νέες μεγαλύτερες διαστάσεις της, με αποκορύφωμα το αυξημένο εσωτερικό πλάτος



Το MBUX (Mercedes-Benz User Experience) ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη της εξατομίκευσης. Μπορείτε να προσαρμόζετε τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, αλλά και τα στυλ των ενδείξεων στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων και στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων, όποτε εσείς θέλετε.  Εισαγωγή πληροφοριών πλήρως εξατομικευμένα και διαισθητικά, τόσο μέσω των σικάτων πλήκτρων αφής στο τιμόνι, όσο και από το touchpad ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό. Όντας ευφυέστερη από ποτέ, είναι σε θέση να κατανοήσει πλήρεις προτάσεις, να «μάθει» τον οδηγό και να του παρέχει ευκολίες που δεν φαντάζεστε. Πείτε τις μαγικές λέξεις και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το εξελιγμένο MBUX λογισμικό της Mercedes, σε συνδυασμό με το ολοκαίνουργιο σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC. Υπαγορεύστε ένα μήνυμα, ρυθμίστε φωνητικά την θερμοκρασία του αυτοκινήτου, αλλάξτε διαδρομή στον πλοηγό, και πολλά ακόμα, μόνο με τις μαγικές λέξεις «Hey Mercedes»


Η γκάμα κινητήρων της A-Class είναι σε θέση να καλύψει όλες τις πιθανές ανάγκες ή απαιτήσεις σας. Χρειάζεστε ένα ικανό και οικονομικό diesel κινητήρα ή ένα απολαυστικό σύνολο βενζίνης; Χειροκίνητο  ή αυτόματο κιβώτιο; Η διαθέσιμη λίστα 12 κινητήρων και οι πιθανοί συνδυασμοί κιβωτίου - εξοπλισμού, είναι στη διάθεση σας για να δημιουργήσετε τη δική σας A-Class. Με ιπποδυνάμεις που ξεκινούν στη βασική έκδοση από 109 ίππους και φτάνουν στον 2λιτρο κινητήρα διαμάντι που σπάει τα ρεκόρ με 420 ίππους, η απόλυτη ισορροπία επιδόσεων και κατανάλωσης είναι γεγονός. Οι κορυφαίες εκδόσεις εφοδιάζονται και με τετρακίνηση 4Matic, για μέγιστες οδηγικές συγκινήσεις. Τα διαθέσιμα κιβώτια  ταχυτήτων  είναι τρία ,ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ένα 7άρι αυτόματο κιβώτιο 7G-DCT και ένα 8άρι αυτόματο κιβώτιο 8G-DCT με περιορισμούς όμως αναλόγως τον κινητήρα.



Η τιμή εκκίνησης της βασικής έκδοσης  Mercedes A160 ορίζεται στα 21.911 ευρώ και χαρακτηρίζεται ήδη πληρέστατη, καθώς η λίστα με τον διαθέσιμο εξοπλισμό δεν έχει καμία σημαντική έλλειψη. Διαθέτει φυσικά όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας, εξοπλίζεται με Active Brake Assist, σύστημα προστασίας πεζών, σύστημα ρύθμισης και cruise control, ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης  και προβολείς αλογόνου με φώτα ημέρας LED. Στον τομέα της άνεσης και τεχνολογίας ξεχωρίζουν η κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα κλιματισμού Thermatic, τα Luxury καθίσματα, το MBUX σύστημα πολυμέσων με gps και όλες τις πιθανές συνδεσιμότητες, touchpad, 2 έγχρωμες οθόνες αφής και φυσικά το νέο σύστημα φωνητικών εντολών MBUX (Mercedes-Benz User Experience).  H λίστα με τον εξοπλισμό μπορεί να μεγαλώσει αισθητά. Μπορείτε να προσθέσετε το Active Parking Assist, πακέτο Energizing με προηγμένο ηχοσύστημα, μεγαλύτερες οθόνες, ατμοσφαιρικό φωτισμό κ.α. με το ανάλογο κόστος, ή ακόμα και πανοραμική οροφή. Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές, ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές ανάγκες, ενώ παράλληλα προσφέρουν έξυπνες και συμφέρουσες λύσεις ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης  156, Γλυφάδα 166 74
Τηλ.:  +30 210 89 86 900
Site: http://www.ismailos.gr
Mercedes-Benz: Α. Ισμαήλος Α.Ε. μάθε περισσότερα

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις