Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Astra Cross: H crossover έκδοση του Astra

Opel Astra Cross: H crossover έκδοση του Astra

17/1/2022

Η γκάμα του Opel Astra αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, αφού οι φήμες θέλουν να προστίθεται και μία crossover έκδοση του γερμανικού μικρομεσαίου, όπως αρμόζει με την τάση της εποχής.

Η νέα γενιά του Opel Astra που σύντομα θα έρθει στη χώρα μας, θα έχει μία πληθώρα εκδόσεων σε πεντάθυρη και station wagon εκδοχή, με τις φήμες να κάνουν λόγο και για κάποια crossover έκδοση με «περιπετειώδη» χαρακτήρα.

Στην γκάμα πριν το Grandland 

Σύμφωνα με τα όσα διαδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η γερμανική εταιρεία έχει στόχο να κυκλοφορήσει μία crossover εκδοχή του γνωστού της hatchback, καλύπτοντας έτσι το κενό που δημιουργείται στην γκάμα της μεταξύ του Grandland. Το όνομα με το οποίο θα λανσαριστεί το νέο μοντέλο, πιθανόν να είναι το Opel Astra Cross

Βασισμένο στο station wagon αμάξωμα 

Οι δημοσιεύσεις του ξένου τύπου αναφέρουν πως τα σχέδια της νέας έκδοσης του μοντέλου, κυκλοφορούν στους διαδρόμους της εταιρίας με την κωδική ονομασία «OV54». Η εν λόγω έκδοση θα διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, καθώς την «περιπετειώδη» εμφάνιση θα ενισχύουν τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους του αμαξώματος. Επιπλέον, από όσα γνωρίζουμε, θα βασίζεται πάνω στο station wagon αμάξωμα του Astra, προσφέροντας μεγαλύτερους χώρους. 

Ντεμπούτο το 2023 

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, το τοπίο είναι σχετικά θολό, με την λογική να λέει πως θα μοιράζεται τα ίδια μηχανικά σύνολα με το συμβατικό Astra, δηλαδή μία ευρεία γκάμα από βενζίνη, diesel και plug-in υβριδική τεχνολογία, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Όπως όλα δείχνουν, η παρουσίαση του Opel Astra Cross εκτιμάται πως θα γίνει μέσα στο 2023

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Opel Astra έτοιμο για χώμα! 
Φήμες για crossover έκδοση του Astra. 
Θα βασίζεται στο αμάξωμα του station wagon. 
Ντεμπούτο μέσα στο 2023. 
Νομίζετε ότι χρειάζεται ένα τέτοιο μοντέλο στην γκάμα, ή σας αρκούν τα Mokka και Grandland; 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε