Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Ουσιαστική αναβάθμιση του Volvo XC60

11/3/2021

Σε ουσιαστική τεχνολογική αναβάθμιση του πιο δημοφιλούς μοντέλου της, προχώρησε η Volvo, με το XC60 να εφοδιάζετε με νέο τεχνολογικό εξοπλισμό και μικρές διαφοροποιήσεις στην εξωτερική του σχεδίαση.

Το XC60 είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της Volvo και το αποδεικνύει για μία ακόμα φορά, με την έγκαιρη και στοχευμένη αναβάθμιση του. Ο ανταγωνισμός στη κατηγορία έχει κορυφωθεί και η Volvo ανανεώνει το μοντέλο της για να διεκδικήσει το μερίδιο της.



Εξωτερικά το νέο Volvo XC60 έχει διαφορετική μάσκα, νέο εμπρός προφυλακτήρα και νέο set ζάντες. Μια ακόμα διαφορά με τον προκάτοχο του είναι και οι νέες επιλογές χρωμάτων αμαξώματος, που είναι διαθέσιμες.



Η τεχνολογική αναβάθμιση του νέου μεσαίου SUV της Volvo, ξεκινά από το νέο Android σύστημα ψυχαγωγίας με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google, που προσφέρει υψηλού επιπέδου εξατομίκευση και πλήρη συνδεσιμότητα, η οποία ενισχύεται περαιτέρω με την εισαγωγή ενός ολοκαίνουργιου πακέτου Ψηφιακών Υπηρεσιών.



Το νέο Volvo XC60 είναι εφοδιασμένο με την τελευταίας γενιάς πλατφόρμα αισθητήρων Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) της Volvo Cars, με το σύγχρονο σύστημα ασφαλείας, να διαθέτει πλήθος από ραντάρ, κάμερες και αισθητήρες που επιτρέπουν την λειτουργία συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας.

Το νέο Volvo XC60 θα είναι διαθέσιμο από το φετινό καλοκαίρι και έπειτα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις