Πήραμε μάτι το νέο Civic Type-R
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πήραμε μάτι το νέο Civic Type-R

5/10/2021

Το νέο Honda Civic Type-R εντοπίστηκε σε δρόμους της Γερμανίας να κάνει δοκιμές λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των επίσημων μεν, καμουφλαρισμένων δε φωτογραφιών απο την Honda. Χωρις τριπλές απολήξεις και χωρίς κανονικά φωτιστικά σώματα πίσω μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το ποιά στοιχεία θα δούμε τελικά να μπαίνουν σε παραγωγή.

Και ενώ χθες μιλούσαμε για τις επίσημες φωτογραφίες απο το καμουφλαρισμένο ολοκαίνουργιο Civic Type R, λίγες ώρες αργότερα ήρθε στην επιφάνεια και ένα βίντεο, στο οποίο εντοπίστηκε το μοντέλο να κάνει δοκιμές σε κάποιο δρόμο της Γερμανίας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Όπως και στις εικόνες, έτσι και στο βίντεο το αυτοκίνητο φέρει καμουφλάζ. Παρατηρώντας πιο προσεκτικά, βλέπουμε όμως πως λείπουν κάποια κομμάτια παραγωγής. Έτσι τα πίσω φώτα φαίνεται να μην είναι τα κανονικά, το πιο εντυπωσιακό όμως όλων είναι η εξάτμιση, που αντί για τις τρεις απολήξεις που είδαμε στις επίσημες εικόνες της Honda, υπάρχει απλά μία τυπική τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά.

Το σύστημα μετάδοσης της κίνησης του νέου Civic Type R παραμένει μυστήριο. Χωρίς να γνωρίζουμε σχετικές λεπτομέρειες, οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο για απόδοση 340 ίππων απο τον γνωστό 2λιτρο turbo κινητήρα κάτω απο το καπό, ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς χάρη σε ένα, πιθανότατα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. 
   

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »