Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πιάστηκε στα «πράσα» το υβριδικό Honda Civic
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πιάστηκε στα «πράσα» το υβριδικό Honda Civic

26/10/2021

Η Honda από ότι φαίνεται δεν έχει τελειώσει με το νέο Civic. Ετοιμάζει και νέες εκδόσεις της νέας γενιάς τους δημοφιλούς μοντέλου, όπως ένα υβριδικό μοντέλο το οποίο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών.

Η οικογένεια της νέας γενιάς τους Honda Civic μεγαλώνει ραγδαία. H Ιαπωνική μάρκα παρουσίασε τον περασμένο Απρίλιο τη νέα γενιά, έπειτα έκανε τα αποκαλυπτήρια του hatchback μοντέλου και πρόσφατα αυτά της πιο σπορ έκδοσης Civic Si. Δεν σταματάει όμως εκεί, συνεχίζει τις δοκιμές της για το νέο υβρικό της μοντέλο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Καμουφλαρισμένο στην Ιαπωνία το υβριδικό Civic

 Η Honda όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει και μία υβριδική έκδοση του τυπικού Civic. Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, πρόσφατα το αυτοκίνητο εντοπίστηκε, ελαφρώς καμουφλαρισμένο να πραγματοποιεί δοκιμές. Οι εικόνες αυτές προέρχονται από το φόρουμ Civic XI, όπου ένας χρήστης εντόπισε το αυτοκίνητο στην Ιαπωνία και θέλησε να τις μοιράσει στο διαδίκτυο. Το μοντέλο, φέρει καμουφλάζ που καλύπτει ολόκληρη την μπροστινή όψη, υποδηλώνοντας τροποποιήσεις στον σχεδιασμό του προφυλακτήρα και της μάσκας, κάτι που ισχύει και για τον πίσω προφυλακτήρα, αλλά και για τα πλαϊανά μαρσπιέ. Αξιοσημείωτο είναι είναι πως υπάρχει καμουφλάζ και περιμετρικά των παραθύρων, κάτι που θα μπορούσε να καλύπτει μια νέα επένδυση χρωμίου, η οποία θεωρείται πλέον τυπική για τα υβριδικά μοντέλα Honda.
 

1.500 κυβικά με150 ίππους πιθανόν το υβριδικό μοντέλο

Πληροφορίες για το σύστημα κίνησης  ακόμα δεν υπάρχουν, αλλά δεν αποκλείεται το υβριδικό Civic να εξοπλίζεται από έναν κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων κύκλου Atkinson που θα υποστηρίζεται από έναν ηλεκτρικό κινητήρα και μια μπαταρία ιόντων λιθίου με συνδυαστική ισχύ περίπου στα 150 άλογα.
 

Το υβριδικό Honda Civic θα κάνει το ντεμπούτο του το 2022.
Εντοπίστηκε καμουφλαριμένο στην Ιαπωνία να κάνει δοκιμές.
Θα εξοπλίζεται με 1.5 λίτρο μοτέρ απόδοσης 150 ίππων.
Λέτε το υβριδικό μοντέλο να γίνει το best seller στην οικογένεια των Civic;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε