Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Πλήρως ηλεκτρικό το νέο Renault Megane eVision

5/2/2021

Το Renault Megane eVision είναι το επόμενο project που επεξεργάζεται η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία. Ένα μοντέλο με χαρακτήρα SUV, πλήρως ηλεκτρικό και με εντυπωσιακό εξωτερικό προφίλ.

Η Renault συνεχίζει να επεκτείνεται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και το νέο μοντέλο το οποίο ετοιμάζεται να προωθήσει είναι το Renault Megane eVision. Ένα αυτοκίνητο το οποίο θα έχει χαρακτηριστικά SUV και θα μοιάζει σε σημαντικό βαθμό με το μοντέλο Kadjar της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
 
Γεγονός είναι πως τελευταία χρόνια η Renault διείσδυσε στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενδεχομένως περισσότερο από κάθε άλλο ανταγωνιστή της. Βασικός εκπρόσωπος της επιχειρηματικής της καμπάνιας το Renault Zoe το οποίο στην Ευρώπη αποτέλεσε αγαπημένη επιλογή για το κοινό, ενώ αντίστοιχα το Renault Twizy εισήγαγε το μικρού μεγέθους ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην καθημερινότητα μας. Ενδεικτικά, από το 2010 ο κορυφαίος κολοσσός έχει πωλήσει περίπου 300.000 μοντέλα.
 


Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία, λοιπόν, το συγκεκριμένο πείραμα, η Renault προετοιμάζεται να φέρει στην κυκλοφορία ένα μεγαλύτερου μεγέθους ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ρόλο τον οποίο θα πάρει το νέο Megane eVision. Στην σχετική έρευνα που έχει διεξαχθεί επισημαίνεται η προσθήκη μίας νέας εξελιγμένης ηλεκτρικής πλατφόρμας.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις