Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα για τη νέα BMW Σειρά 7
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για τη νέα BMW Σειρά 7

26/4/2022

Με νέα εμφάνιση και περισσότερη πολυτέλεια αποκαλύφθηκε η νέα γένια της Σειράς 7, έχοντας ψηλά το hi-tech υπόβαθρο ενώ προσφέρεται πλέον και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση i7 με έως 600 άλογα.

«Ποδαρικό» με την ηλεκτρική i7

Η έβδομη γενιά της νέας 7άρας αποκαλύφθηκε από την BMW και αρκετοί θεωρούν πως πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο μοντέλο στην καριέρα της πολυτελούς ναυαρχίδας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως, για πρώτη φορά από το 1977 η Σειρά 7 θα προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, με το όνομα i7.

Νέα σχεδίαση με διαιρούμενους προβολείς

Πλέον, η Σειρά 7 υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας στην εμφάνισή της, με νέο πρόβολο που θυμίζει αυτόν την ανανεωμένης Χ7 και ξεχωρίζει για τη διφορούμενη σχεδίαση των μεγάλων «νεφρών», τον επιθετικό του διαχύτη και τα λεπτεπίλεπτα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα στο πάνω μέρος. Από την άλλη, ηλεκτρική i7 ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες με τις γαλάζιες λεπτομέρειες στον πρόβολο του αυτοκινήτου που μαρτυρούν τον «πράσινο» χαρακτήρα του, ενώ παρόν δηλώνουν και τα M Sport πακέτα με μία ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση του αυτοκινήτου και περισσότερο σπορτίφ.

«Κινηματογραφική» οθόνη 31,3 ιντσών για τους πίσω επιβάτες

Στο εσωτερικό, η νέα Σειρά 7 εξοπλίζεται με το Live Cockpit Plus σύστημα infotainment με το πιο πρόσφατο λογισμικό iDrive 8 που έχει ως βάση δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες. Πιο συγκεκριμένα, μια 12,3 ιντσών αναλαμβάνει το ρόλο του πίνακα οργάνων και μία μεγέθους 14,9 ιντσών για το χειρισμό του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Η δεύτερη σειρά καθισμάτων είναι και αυτή που προσφέρει τις περισσότερες δόσεις χλιδής, αφού ανάμεσα στα δύο μπροστινά καθίσματα τοποθετείτε μια 31,3 ιντσών πανοραμική οθόνη σε διάταξη 32:9 και ανάλυση 8K τύπου «Τheater Screen», η οποία εμφανίζεται από την οροφή. Οι πίσω επιβάτες μπορούν να χειριστούν την οθόνη είτε με την αφή τους είτε μέσω ενός tablet 5,5 ιντσών που είναι τοποθετημένο πάνω στις θύρες.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε