Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα για το Lincoln Zephyr με 27 ίντσες οθόνη
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το Lincoln Zephyr με 27 ίντσες οθόνη

25/11/2021

Η Lincoln η αμερικάνικη μάρκα που ανήκει στον Όμιλο της Ford, παρουσίασε το νέο Zephyr, ένα πολυτελές σεντάν που βασίζεται πάνω στο καινούργιο Ford Mondeo και θα πωλείται στην κινέζικη αγορά.

Η Lincoln θέλει να εδραιώσει τη θέση της ως κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων στην Κίνα και έτσι στο πλαίσιο της Έκθεση Αυτοκινήτου της Guangzhou προχώρησε στην αποκάλυψη του πολυτελούς αδερφού του Ford Mondeo, Zephyr.

Οθόνη 27 ίντσες που καλύπτει όλο το ταμπλό

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Στην καμπίνα του premium sedna βρίσκουμε έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ίντσες, που αποτελεί την αρχή μίας τεράστιας σε μήκος οθόνης αφής 27 ιντσών που ουσιαστικά καλύπτει όλο το ταμπλό. Οι τεχνολογίες που υποστηρίζει το μοντέλο είναι πολλές. Αξιοσημείωτο είναι η δυνατότητα να επιλέξουν οι επιβάτες μεταξύ προβολής πλήρους οθόνης ή προβολής σε διαχωρισμένες οθόνες. Το σύστημα infotainment που υποστηρίζει είναι το SYNC4+ που δέχεται ασύρματες ενημερώσεις. Παράλληλα τα συστήματα Co-Pilot 360 2.0 και Lincoln ActiveGlide κάνουν το ντεμπούτο τους στο αυτοκίνητο και επιτρέπουν αυτόνομες δυνατότητες υποβοήθησης οδήγησης επιπέδου 2+.

 

Επιβλητική και premium σχεδίαση


Eξωτερικά το μοντέλο έχει μία χαρακτηριστική φωτεινή LED μπάρα που τρέχει από τη μία άκρη στην άλλη, ενώ το ίδιο ισχύει και στο πίσω μέρος. Έχοντας μεταξόνιο άνω των 2.900 χιλιοστών η μάρκα λέει πως το Zephyr έχει άφθονο χώρο για τα πίσω πόδια.

 

2λίτρος κινητήρας με 238 ίππους και αυτόματο 8άρι κιβώτιο


Όντας αποκλειστικά για την Κίνα, το Lincoln Zephyr τροφοδοτείται από έναν κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων με ισχύ 238 ίππων και συνδέεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Το Lincoln Zephyr προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας!
2λιτρο μοτέρ, με 238 ίππους και 8άρι αυτόματο κιβώτιο.
Με σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο Ford Mondeo.
Με γιγαντιαία οθόνη 27 ιντσών που «πιάνει» όλο το ταμπλό.
Πως σας φαίνεται το premium sedan ;

 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε