Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Kia XCeed
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Kia XCeed

Διαβάστηκε από 8850 αναγνώστες - 18/7/2022

Το Kia XCeed έχει «φρεσκαρισμένη» εμφάνιση, απέκτησε νέα έκδοση GT-Line με sport στοιχεία, και έχει αναβαθμισμένο infotainment με μεγάλες οθόνες. Στη χώρα μας θα έρθει το Σεπτέμβριο, με τιμή από 24.690 ευρώ για τη βασική έκδοση με 160 ίππους.

Αποκαλύφθηκε το νέο Kia XCeed

Η Kia αποκάλυψε επίσημα το ανανεωμένο XCeed, το οποίο είναι αναβαθμισμένο τόσο εμφανισιακά όσο και τεχνολογικά, ενώ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο, τόσο ως βενζινοκίνητο όσο και diesel αλλά και σε Plug-In υβριδική έκδοση.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πιο δυναμική εμφάνιση και έκδοση GT-Line για το νέο Kia XCeed




Εξωτερικά, το δημοφιλές crossover έχει αλλαγές που το εκμοντερνίζουν. Εμπρός βρίσκουμε τα νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης, καθώς και τον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, που πλέον φέρει αεροκουρτίνες στις άκρες του. Αυτές βελτιώνουν την αεροδυναμική του μοντέλου, επιτρέποντας στον αέρα να περνά από μέσα και να βγαίνει από τους θόλους των τροχών, «πιέζοντας» έτσι το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου προς τα κάτω.

Πιο ψηλά, η μάσκα στο κέντρο του προβόλου είναι επίσης επανασχεδιασμένη και μεγαλύτερη, ακολουθώντας πάντα την σχεδιαστική γλώσσα της Kia που ονομάζεται «Tiger Nose (η μύτη της τίγρης)», ενώ φυσικά τα λογότυπα της εταιρείας είναι τα καινούργια, που πρωτοείδαμε στο νέο Sportage.
 
Την προσοχή μας βέβαια τραβά η νέα, κορυφαία έκδοση GT-Line, η οποία κάνει το Kia XCeed ακόμα πιο δυναμικό. Εμπρός, ο προφυλακτήρας διαθέτει μαύρες λεπτομέρειες και στοιχεία από βουρτσισμένο αλουμίνιο, γεγονός που κάνει τη συνολική εικόνα σπορτίφ αλλά και κομψή ταυτόχρονα. Παράλληλα, οι αεραγωγοί είναι πιο τονισμένοι και η γρίλια έχει πιο αραιή «πλέξη».

Στο πίσω μέρος του ανανεωμένου Kia XCeed το βλέμμα μαγνητίζουν τα ολοκαίνουργια φανάρια με μία ξεχωριστή φωτεινή «υπογραφή» που παραπέμπει σε κυψέλη, κάτι που θα χαρίζει στο XCeed μία χαρακτηριστική ταυτότητα στο σκοτάδι.
 

Μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό και sport στοιχεία στην GT-Line έκδοση




Στο εσωτερικό του «φρεσκαρισμένου» Kia XCeed η εταιρεία έχει προβεί σε αναβάθμιση του συστήματος infotainment. Η βασική έκδοση διαθέτει οθόνη 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ενώ η αμέσως επόμενη έχει μεγαλύτερη 10,25 ιντσών. Στο κορυφαίο πακέτο εξοπλισμού, GT-Line, συναντούμε ως standard έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ημιbucket καθίσματα με επενδύσεις από suede, καθώς και ένθετα με εμφάνιση αλουμινίου, που όπως και στο εξωτερικό, συνδυάζονται με μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες, δημιουργώντας μία όμορφη αντίθεση.

Στη βασική έκδοση του ανανεωμένου Kia XCeed βρίσκουμε ως standard μία πλήρη σουίτα συστημάτων ασφαλείας και οδηγικών βοηθημάτων, όπως αυτόματο φρενάρισμα και σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε