Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου για το νέο Infiniti QX80
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου για το νέο Infiniti QX80

29/2/2024

Έρχεται η τρίτη γενιά του premium SUV.
Τετραγωνισμένη, μοντέρνα σχεδίαση με LED φώτα.
Premium καμπίνα με τρεις σειρές καθισμάτων.
Τέλος ο ατμοσφαιρικός V8, στη θέση του ο twin-turbo V6.

Έρχεται η τρίτη γενιά του premium SUV

Στις 20 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του νέου Infiniti QX80. Η premium μάρκα της Nissan δημοσίευσε ένα teaser βίντεο, του μεγάλου SUV, στο εσωτερικό του οποίου θα φιλοξενούνται τρεις σειρές καθισμάτων. Στην τρίτη του γενιά, το premium μοντέλο, αφήνει τον ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα για έναν V6 twin-turbo.

Τετραγωνισμένη, μοντέρνα σχεδίαση με LED φώτα

Σχεδιαστικά, το QX80 παίρνει στοιχεία από το Monograph Concept, όπως για παράδειγμα το boxy αμάξωμα. Από κει και πέρα, το νέο QX80 θα διαθέτει χωνευτές χειρολαβές των θυρών και τα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα, με τα LED φώτα ημέρας να είναι βρίσκονται σε μία λεπτή λωρίδα στο επάνω μέρος του φτερού και τους κύριους προβολείς λίγο πιο κάτω.

Premium καμπίνα με τρεις σειρές καθισμάτων

Εικόνα της καμπίνας δεν έχει κυκλοφορήσει, αλλά γνωρίζουμε ότι το premium SUV θα διαθέτει ένα ηχοσύστημα Klipsch με 24 ηχεία. Ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία οθόνη αφής για το infotainment θα είναι πιθανότατα μέρος του εξοπλισμού, ενώ και τα υλικά θα είναι premium.

Τέλος ο ατμοσφαιρικός V8, στη θέση του ο twin-turbo V6

Στην τρίτη του γενιά το Infiniti QX80 θα αλλάξει τον ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα των 5,6 λίτρων με τον νέο twin-turbo V6. Το νέο μοτέρ θα προσφέρει περίπου 456 άλογα, ενώ αναμένεται να είναι και πιο αποδοτικός στην κατανάλωση καυσίμου.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις