Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Προ των πυλών η ηλεκτρική BMW iX1
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Προ των πυλών η ηλεκτρική BMW iX1

19/1/2022

Έρχεται η στιγμή που θα δούμε την ηλεκτρική έκδοση της BMW iX1 στους δρόμους, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο από την πρώτη της εμφάνιση.

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV, BMW iX1 συνέλαβε ο κατασκοπευτικός φακός του ξένου τύπου, να πραγματοποιεί δοκιμές σε δημόσιους δρόμους, ντυμένο με φουλ καμουφλάζ. 

Θα μοιάζει με το μεγάλο "αδερφάκι" iX3 

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο αναμένεται να είναι η ηλεκτρική πρόταση της BMW στην μικρή κατηγορία των SUV, πλαισιώνοντας την γκάμα των ηλεκτρικών δίπλα στο μεγαλύτερο iX3. Τα ξένα μέσα ενημέρωσης μέχρι στιγμής, αναφέρουν πως το μικρότερο iX1 θα δανείζεται αρκετά χαρακτηριστικά στοιχεία από το μεγαλύτερο "αδερφάκι" του, προσαρμοσμένα βέβαια στο μικρότερο μέγεθος. 

Ντεμπούτο τους επόμενους μήνες 

Η ηλεκτρική εκδοχή του SUV/crossover της βαυαρικής εταιρείας εκτιμάται πως θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα με την συμβατική έκδοση, με την οποία θα έχουν και παρόμοια εμφάνιση, με ελάχιστες λεπτομέρειες να τις ξεχωρίζουν. Η αποκάλυψή τους δεν φαίνεται να αργεί πολύ και πιθανολογείται πως θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες. 

Δικίνητες & τετρακίνητες εκδόσεις 

Σε ότι αφορά την εμφάνιση της BMW iX1, θα έχει την γνωστή σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας που γνωρίζουμε από τα τελευταία της μοντέλα. Σχετικά όμως με τους κινητήρες, το τοπίο ακόμα παραμένεις θολό. Οι φήμες πάντως, θέλουν εκδόσεις με 1 ή και 2 ηλεκτροκινητήρες, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχουν δικίνητες και τετρακίνητες εκδοχές. Η αυτονομία του μικρού SUV πιθανόν να είναι μικρότερη από αυτή που συναντάμε στην iX3, λόγω των πολύ μικρότερων διαστάσεων. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Έρχεται η ηλεκτρική πρόταση της BMW στην μικρή κατηγορία! 
Η BMW iX1 θα κάνει ντεμπούτο τους επόμενους μήνες. 
Με εμφάνιση δανεισμένη από την μεγαλύτερη iX3. 
Δικίνητες & τετρακίνητες εκδόσεις. 
Αν έχει και λογική τιμή, λέτε να αξίζει η ηλεκτρική πρόταση της BMW; 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε