Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Προ των πυλών η νέα Skoda Superb

Προ των πυλών η νέα Skoda Superb

Διαβάστηκε από 12821 αναγνώστες - 13/10/2021

Την εμφάνιση της έκανε στους δρόμους των Άλπεων η ανερχόμενη Skoda Superb, και μάλιστα καμουφλαρισμένη, στο μπροστινό και στο πίσω μέρος της ,στα σημεία δηλαδή όπου θα υπάρχουν και οι σημαντικές αισθητικές αλλαγές.

H «Premium» Superb αντιστέκεται στην γενιά των SUV

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το «premium» μοντέλο της Skoda, που αντλεί τεχνολογία και κινητήρες από το VW Group έχει καθιερωθεί ως ένα ευρύχωρο, sedan αυτοκίνητο, με χαρακτήρα «Limo». Η Skoda από ότι φαίνεται, πηγαίνει κόντρα στην εποχή, την ώρα που οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες επικεντρώνονται στην εξέλιξη των SUV, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη μιας νέας Superb που φημολογείται ότι θα δούμε στις αγορές το 2023.


Ανανέωση στην σχεδίαση και στο «design»

Σε φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα από τις δοκιμές στο δρόμο παρατηρούμε ένα «θωρηκτό» της τωρινής γενιάς Superb σε Combi αμάξωμα, έχοντας καμουφλάζ στο μπροστινό και πίσω μέρος. Στον μπροστινό προφυλακτήρα, ξεχωρίζουν τα LED φώτα και η ανανεωμένη σχεδιαστικά μάσκα. Οι αεραγωγοί στο μπροστινό προφυλακτήρα είναι παρόμοιοι με αυτούς που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της εταιρίας, ενώ το αυτοκίνητο της φωτογραφίας φαίνεται αρκετά ψηλότερο, ίσως και μεγαλύτερο. Στον πίσω προφυλακτήρα ξεπροβάλλουν 2 απολήξεις εξάτμισης, που αυτό σημαίνει, ότι θα εξακολουθούμε να το βέπουμε και με κινητήρες εσωτερικής καύσης.
 

Οι κινητήρες της νέας Skoda Superb

Η νέα Skoda Superb θα έχει πλήθος επιλογών αφού θα έχει στην παλέτα τους ίδιους κινητήρες με το καινούργιας γενιάς Volkswagen Passat (B9)  που πιθανολογείται να κυκλοφορήσει και αυτό το 2023. Επιπλέον θα προσφέρονται διάφορες Plug-in υβριδικές εκδόσεις με τον ηλεκτροκινητήρα να φημολογείται ότι θα έχει αυτονομία πάνω από 100 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα θα υπάρξουν εκδόσεις diesel, με τον 2λιτρο TDI να είναι διαθέσιμος σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με το σύστημα 4Motion.

Κλείνοντας, αξίζει να τονίσουμε πως, η Superb είναι ένα από τα καλοπουλημένα μοντέλα της Skoda, αφού από το 2001 μέχρι το 2019 κατάφερε να πουλήσει περισσότερες από 1.280.600 αυτοκίνητα σε sedan και estate εκδόσεις. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στους δρόμους η ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου, ενώ από το 2022 αναμένεται να δούμε περισσότερες καμουφλαρισμένες εκδόσεις να δοκιμάζονται περισσότερο στους δρόμους, δίνοντάς μας και μια καλύτερη εικόνα για τα νέα σχεδιαστικά του χαρακτηριστικά.

Η Skoda Superb πάει κόντρα στην εποχή των SUV
Κρατάει τον χαρακτήρα της «Limo», ψηλώνει και αλλάζει σχεδιαστικά
Νέοι υβριδικοί κινητήρες, και ντίζελ και σύστημα τετρακίνησης
Πιστεύτε ότι η νέα Skoda Superb θα έχει την ίδια αγοραστική επιτυχία με τα SUV της;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε