Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Προ των πυλών το Renault Austral
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Προ των πυλών το Renault Austral

Διαβάστηκε από 11887 αναγνώστες - 7/1/2022

Η Renault δημοσίευσε φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου Austral από τις δοκιμές του στον δρόμο, δίνοντας για άλλη μια φορά μια πρώτη γεύση από το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Kadjar.

Η Renault βρίσκεται λίγο πριν την παρουσίαση του μοντέλου που θα αντικαταστήσει το Kadjar στην γκάμα των SUV της μάρκας. Το Austral αναμένεται να κάνει λανσάρισμα στις ευρωπαϊκές αγορές μέσα στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί τον τελικό κύκλο δοκιμών. 

Σε τελικές δοκιμές

Όπως αναφέρει η Renault, σκοπεύει να δοκιμάσει έναν στόλο που αποτελείται από περίπου 100 οχήματα και θα ξεκινούν με στόχο να καλύψουν 2 εκατομμύρια χιλιόμετρα σε περιοχές γύρω από την Γαλλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, και τη Ρουμανία. Η Renault υποστηρίζε ότι θα χρησιμοποιήσει 900 οδηγούς που θα οδηγήσουν περίπου 600.000 χιλιόμετρα σε δημόσιους δρόμους, ενώ τα υπόλοιπα 1,4 εκατομμύρια χλμ. θα πραγματοποιηθούν στην πίστα. 

Χωρίς ντίζελ και υβριδικό με εώς 200 άλογα 

Οι νέες φωτογραφίες του Austral, συνοδεύονται από την σημαντική πληροφορία ότι ο αντικαταστάτης του Kadjar δεν θα προσφέρεται με κινητήρες diesel. Η γαλλική μάρκα υποστηρίζει πως το μοντέλο θα κάνει ντεμπούτο με μια γκάμα υβριδικών κινητήρων βενζίνης, που θα περιλαμβάνουν ολοκαίνουργιες επιλογές. Ένας κινητήρας βενζίνης 1,3 λίτρων συνδυασμένος με 12βολτο ήπια υβριδικό σύστημα και ένας νέος κινητήρας TCe 1,2 λίτρων με ήπια υβριδική τεχνολογία 48 βολτ θα συμπληρώνουν τις επιλογές. Χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, η Renault επισημαίνει πως οι νέοι κινητήρες θα προσφέρουν μειωμένα επίπεδα CO2 και μέγιστη απόδοση που φτάνει και τους 200 ίππους. Προς το παρόν, οι υπόλοιπες πληροφορίες σχετικά με τους κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων δίνονται με το σταγονόμετρο. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε