Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Πρώτες εικόνες από το νέο Toyota Aygo

2/2/2021

Το νέο Toyota Aygo δοκιμάζεται σε χειμερινές συνθήκες στη Βόρεια Ευρώπη, και έχουμε πρώτες εικόνες από το πώς θα είναι η νέα, δυναμική γενιά του μοντέλου, η οποία φαίνεται πως έχει σχεδιαστικά στοιχεία από το Yaris.

Η Toyota προχωρά με την εξέλιξη της νέας γενιάς του δημοφιλούς Aygo, και δοκιμάζει το πρωτότυπο αυτοκίνητο σε χειμερινές συνθήκες στη Βόρεια Ευρώπη. Παρά το βαρύ καμουφλάζ, φαίνεται πως η μορφή του αυτοκινήτου πλησιάζει πολύ το στάδιο παραγωγής, αφού τα φώτα και τα κομμάτια του αμαξώματος δείχνουν πως είναι τα τελικά.

Το μικρό μοντέλο δείχνει πως έχει στοιχεία από το Yaris, χάρη στην κλίση του εμπρός παρμπρίζ αλλά και του σχήματος που φαίνεται να έχει το εμπρός μέρος πίσω από τα καλύμματα, και πιο συγκεκριμένα τα φανάρια. Η μαύρη οροφή, είναι κατά πάσα πιθανότητα υφασμάτινη και ανοιγόμενη, αντίστοιχη της soft-top έκδοσης του τρέχοντος Aygo.
Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το νέο μοντέλο θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις από το υπάρχον, και η απόσταση από το έδαφος δείχνει αυξημένη. Παρόλα αυτά, διατηρείται ο hatchback χαρακτήρας του.



Σύμφωνα με αναφορές, ο όμιλος PSA δεν θα παρουσιάσει διάδοχο των 107 και C1. Αυτό σημαίνει πως το αδελφό τους Aygo θα συνεχίσει την πορεία του μόνο. Η Ιαπωνική εταιρεία, είδε αυτό το γεγονός ως «ευκαιρία να πάμε μπροστά, και όχι πίσω», μιας και το μοντέλο της τρέχουσας γενιάς συνεχίζει και σημειώνει καλή εμπορική επιτυχία.

Το νέο Toyota Aygo θα κυκλοφορήσει αρχικά με κινητήρα βενζίνης, ενώ στο μέλλον θα το δούμε και αμιγώς ηλεκτρικό. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί προς το τέλος του έτους, επομένως θα μάθουμε πολλές πληροφορίες μέσα στους επόμενους μήνες.  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις