Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Πρώτες φωτογραφίες από το Nissan 400Z

23/3/2021

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου Nissan 400Z έχει ήδη ξεκινήσει. Για την ώρα, όμως, μπορούμε να το δούμε λόγω της διαρροής φωτογραφιών από το εργοστάσιο της εταιρείας.

Μπορεί να είναι ένα μοντέλο που λόγω ρύπων δε θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο το ενδιαφέρον μας γι αυτό παραμένει αμείωτο. Ο λόγος για το νέο Nissan 400Z, το οποίο δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα, αλλά πλέον ήρθε η στιγμή να το δούμε για πρώτη φορά μέσα από πραγματικές φωτογραφίες.

Στις εικόνες βλέπουμε ένα γκρι Nissan 400Z, το οποίο μόλις έχει βγει από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της ιαπωνικής φίρμας στην περιοχή Tochigi. Είναι βαμμένο σε γκρι χρώμα και είναι ορατή η εντυπωσιακή του σχεδίαση. Στο εμπρός τμήμα βλέπουμε την μεγάλη εισαγωγή αέρα στη μάσκα και αρκετά εντυπωσιακό είναι το καπό με την μεγάλη επίπεδη επιφάνεια.

Η δεύτερη φωτογραφία μας δίνει ξεκάθαρη εικόνα για της πίσω όψης, με το coupe αμάξωμα να φέρει δύο απολήξεις και τα LED φωτιστικά του σώματα να δημιουργούν μία «ρετρό» φιλοσοφία. Η σκληροπυρηνική εικόνα του μοντέλου ολοκληρώνεται με τις σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου και την διακριτική αεροτομή που είναι ενσωματωμένη στο αμάξωμα.



Υπάρχει και μία φωτογραφία από το εσωτερικό του μοντέλου, όπου είναι ορατός ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων, πίσω από το τιμόνι που «στολίζεται» με το λογότυπο Z, η οθόνης αφής και το μηχανικό χειρόφρενο. Στην προκειμένη περίπτωση βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων, αν και είναι ήδη γνωστό ότι θα υπάρχει και μία επιλογή μηχανικού σασμάν με 6 σχέσεις για τους λάτρεις της «παραδοσιακής» οδήγησης.

Σε επίπεδο κινητήρων, για την ώρα είναι γνωστό ότι το νέο Nissan 400Z θα εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V6 κινητήρα χωρητικότητας 3 λτ., ο οποίος αποδίδει 400 ίππους. Ακριβής ημερομηνία για την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, αν και είναι πιθανό να μην παρουσιαστεί στο τρέχον έτος, αλλά στο επόμενο.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις