Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Renault Captur: Όμορφο, πρακτικό και ικανό σε off road διαδρομές
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Captur: Όμορφο, πρακτικό και ικανό σε off road διαδρομές

Διαβάστηκε από 6613 αναγνώστες - 25/11/2021

Τo SUV της γαλλικής εταιρίας απέδειξε ότι, εκτός από εντυπωσιακή σχεδίαση και ποιοτικό εσωτερικό, έχει αυξημένες off-road ικανότητες, χωρίς να χαλάει την ηρεμία των επιβατών.

Το Captur είναι ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα SUV της μικρής κατηγόριας, με τη σιλουέτα του να έχει αγαπηθεί από ευρεία αγοραστική βάση. Από τα μοντέλα-πρωτοπόρους στην κατηγόρια, πουλάει σαν ζεστό ψωμί σε όλη την Ευρώπη και η Renault συνεχώς το εξελίσσει προς το καλύτερο για να κρατήσει στα ύψη τη δημοτικότητά του. Στη σύγχρονη 2η γενιά του συνεχίζει να εντυπωσιάζει, έχοντας κερδίσει και τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ικανό και στις off road διαδρομές λόγω ύψους από το έδαφος το Captur

Η ισορροπημένη ανάρτηση και η απόσταση 17 εκατοστών από το έδαφος κάνουν το γαλλικό SUV εξαιρετικά ικανό σε διαδρομές εκτός ασφάλτου. Στην κίνηση εκτός δρόμου, η ανάρτηση έχει ικανή διαδρομή, χωρίς όμως να λειτουργεί υπερβολικά μαλακά, ενώ ταυτόχρονα απορροφά σε μεγάλο βαθμό τις ανωμαλίες του χώματος, δίνοντας την εντύπωση ότι απλά περνάει πάνω από ταλαιπωρημένη άσφαλτο. Το τιμόνι είναι ελαφρύ και επιτρέπει ήπιους χειρισμούς, ενώ δεν ταλαιπωρεί το χειριστή του με κραδασμούς     


To Renault Captur είναι ήσυχο και χωρίς κλίσεις στον δρόμο

Στις ασφάλτινες διαδρομές, το Captur είναι ιδιαίτερα αθόρυβο και ξεχωρίζει για την ήσυχη και ποιοτική κύλισή του. Η καλή ηχομόνωση δεν αφήνει να περάσει θόρυβος στην καμπίνα, ούτε και σε ταξίδια με αυξημένη ταχύτητα. Η ανάρτηση είναι σωστά ρυθμισμένη και  δεν επιτρέπει υπερβολικές κλίσεις στο αμάξωμα. Πάρα πολύ αποτελεσματικό και το σύστημα πέδησης, που στο 100-0 χλμ/ώρα χρειάστηκε μόλις 36,2 μέτρα.


Ιδιαίτερα μοντέρνα και μυώδης σχεδίαση για το Renault Captur

Ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Captur είναι η σχεδίασή του. Με γνώριμα και καλόγουστα στοιχεία που συναντάμε στη σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault, το compact SUV ξεχωρίζει, με το μυώδες καπό και τα μπροστά full LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα «C» να δημιουργούν έναν άκρως επιβλητικό εμπρός πρόβολο. Στην ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία και τα πίσω φώτα, που δένουν άψογα με την τονισμένη σχεδίαση της πόρτας του χώρου αποσκευών.

Ποιοτικό και πρακτικό εσωτερικό το Captur με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους 

Μαλακά πλαστικά και προσεγμένο φινίρισμα θα συναντήσουν στο εσωτερικό οι επιβάτες του Renault Captur. Το γαλλικό crossover μπορεί να φιλοξενήσει με ευκολία 4 ενήλικες, οι οποίοι θα βρουν αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους για μικροπράγματα, που φτάνουν συνολικά τα 27 λίτρα. Μάλιστα, το πίσω κάθισμα είναι συρόμενο, επιτρέποντας να αυξηθεί η συνολική χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ από τα 422 λίτρα στα, κορυφαία, 536 λίτρα.
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε