Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
SUV Smart: Αυτή είναι η τελική του μορφή
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

SUV Smart: Αυτή είναι η τελική του μορφή

6/10/2021

Λίγο μετά την αποκάλυψη του πρωτότυπου Concept #1 στο σαλόνι αυτοκινήτου του Μονάχου, εικόνες που δείχνουν το μοντέλο παραγωγής του πρώτου SUV της smart βρήκαν τον δρόμο τους προς το φως της δημοσιότητας.

Tο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου πριν από έναν μήνα χρησιμοποίησε η smart για να παρουσιάσει το Concept#1, με το οποίο προετοίμασε το έδαφος για το SUV που έχει στα σχέδια. Η εταιρεία μάλιστα, είχε υπογραμμίσει πως το πρωτότυπο θα είναι σχεδόν ίδιο με το μοντέλο παραγωγής, με ελάσχιστες διαφοροποιήσεις.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Έτσι τελικά, σήμερα τα λεγόμενα της smart επιβεβαιώθηκαν, αφού επίσημες εικόνες από τις πατέντες που είχε καταθέσει η εταιρεία στο γραφείο πνευματικών δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βρήκαν τον δρόμο τους προς τα φώτα της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας το μοντέλο παραγωγής. Το SUV της smart είναι, όπως μπορείτε να δείτε και σεις, πανομοιότυπο με το concept, εκτός από κάποιες μικρές τροποποιήσεις.
 
Τις αλλαγές αυτές τις εντοπίζουμε στο ελαφρώς αλλαγμένο εμπρόσθιο μέρος, που διαθέτει νέες εισαγωγές αέρα. Μια αναθεωρημένη μάσκα υιοθετεί το crossover, με τον προφυλακτήρα να ενσωματώνει τον χώρο για την πινακίδα κυκλοφορίας, ενώ πιθανότατα θα φιλοξενεί τους αισθητήρες για τα συστήματα υποβοήθησης ακριβώς κάτω απο το οβάλ σχήμα που βλέπουμε .
 
Προχωρώντας προς τα πίσω, βλέπουμε τους πλευρικούς καθρέφτες να έχουν μετακινηθεί από τις μπροστά κολόνες στις πόρτες, ενώ φαίνεται πως οι μεσαίες κολώνες είναι πιο χοντρές σε σχέση με το πρωτότυπο. Το πίσω μέρος ενσωματώνει ενα σύνολο απο διαφοροποιήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου προφυλακτήρα και ενός ελαφρώς τροποποιημένου διαχύτη.

Κοιτώντας και το εσωτερικό του μοντέλου παραγωγής, βλέπουμε να ταυτίζεται με το πρωτότυπο, αφού το καμπύλο ταμπλό και οι οβάλ σχήματος αεραγωγοί είναι παρόντες. Παρότι το πρωτότυπο ήταν τετραθέσιο, η smart έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το μοντέλο παραγωγής θα έχει πέντε θέσεις, προσφέροντας «χώρο για τα πόδια και τους αγκώνες στο ίδιο επίπεδο με τα οχήματα από υψηλότερα τμήματα».

Το SUV της smart θα πρόκειται για ένα καθολικά ηλεκτρικό αυτοκίνητο, χωρίς να έχουμε αυτή τη στιγμή περισσότερες πληροφορίες για τις προδιαγραφές του συστήματος κίνησης.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε