Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos

Στην εικόνα βλέπουμε το concept του Nissan IMx.

Σε δική του πλατφόρμα θα βασιστεί το Nissan IMx

9/1/2018

Πάνω σε μία διαφορετική πλατφόρμα θα βασιστεί το μοντέλο παραγωγής του Nissan IMx, με την εταιρεία να διαψεύδει τις φήμες που το ήθελαν να βασίζεται σε αυτή του ηλεκτρικού Leaf.

Σημαντικές πληροφορίες για το μοντέλο παραγωγής του Nissan IMx, έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος μάρκετινγκ και πωλήσεων της εταιρείας Daniele Schillaci. Συγκεκριμένα μιλώντας σε διεθνή μέσα ο Schillaci, τόνισε πως όταν ξεκινήσει η παραγωγή του ηλεκτρικού crossover, δεν θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Leaf.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν αναφέρθηκαν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το νέο μοντέλο θα χτιστεί πάνω σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα, καθώς θα μπορούσε να πατήσει επάνω σε μια διευρυμένη ή έντονα τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας του Leaf, κάτι το οποίο δεν διαψεύστηκε.

Το concept του IMx έκανε το ντεμπούτο του στην περσινή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, με τις τότε πληροφορίες να αναφέρουν που χρησιμοποιεί δύο ηλεκτρικά μοτέρ, τα οποία προσφέρουν συνδυαστική ισχύ 430 ίππων, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας επιτρέπει στο ηλεκτρικό μοντέλο να κινηθεί με μόνο μία φόρτιση για 600 χιλιόμετρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτότυπο του Nissan IMx αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση CES, με τις φήμες να αναφέρουν πως θα πρόκειται για μια προεπισκόπηση του μοντέλου παραγωγής.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις