autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Ανεξάρτητα σχέδια της νέας γενιάς του Q3 έκαναν την εμφάνισή τους

Ανεξάρτητα σχέδια της νέας γενιάς του Q3 έκαναν την εμφάνισή τους

16/9/2024

- Στα σχέδια έχει μεγάλες διαφορές από το Terramar
- Αναδιαμορφωμένη εμπρός μάσκα και σπορτίφ λεπτομέρειες
- Θα βγαίνει σε διάφορα κινητήρια σύνολα από βενζίνη μέχρι και plug in

Στα σχέδια έχει μεγάλες διαφορές από το Terramar

Δεν θέλουμε πολύ ακόμα για την επίσημη παρουσίασή της νέας γενιάς του Q3, με τους ανεξάρτητους σχεδιαστές του διαδικτύου, να έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούν τις δικές τους εκδόσεις της νέας γενιάς του οικογενειακού SUV της Audi. Μάλιστα σε ένα ανεξάρτητο σχέδιο του σχεδιαστή Kolesa η νέα γενιά του Q3 είναι εντελώς διαφορετική από το Cupra Terramar.
 

Αναδιαμορφωμένη εμπρός μάσκα και σπορτίφ λεπτομέρειες

Σύμφωνα με τον Kolesa η νέα γενιά του Q3 θα διαθέτει αναδιαμορφωμένη μάσκα, στην οποία κυριαρχεί μια μεγάλη γρίλια, η οποία έχει μεγαλώσει σε πλάτος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά και νέος σχεδιασμός στα φώτα. Συνεχίζοντας προς τα πίσω, τα φώτα θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας της γερμανικής εταιρείας σε σχεδιασμό, με τη χαρακτηριστική LED μπάρα να κυριαρχεί. Το νέο Q3, σύμφωνα με α σχέδια θα έχει κυρτή σπορτίφ οροφή, μεγαλύτερους θόλους στους τροχούς και αναδιαμορφωμένο πίσω προφυλακτήρα. Τέλος ο σχεδιαστής το έχει ντύσει σε μεταλλικό ανοιχτό μπλε το οποίο κάνει το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει.
 

Θα βγαίνει σε διάφορα κινητήρια σύνολα από βενζίνη μέχρι και plug in

Το επερχόμενο Q3 θα είναι αρκετά μεγαλύτερο σε μέγεθος από το απερχόμενο και θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB Evo του ομίλου Volkswagen,ίδια δηλαδή με αυτή των VW Tiguan και CUPRA Terramar. Αυτό σημαίνει, ότι για κινητήρια σύνολα θα έχει, δύο κινητήρες βενζίνης 1.5 λτ. και 2 λτ., μια επιλογή με 2λτ. diesel και τέλος 2 plug in υβριδικά κινητήρια σύνολα, τα οποία θα φτάνουν μέχρι και τους 271 ίππους, ενώ θα έχουν και 113 χιλιόμετρα ηλεκτρική αυτονομία. Τέλος, μαζί με το βασικό μοντέλο αναμένεται και η υψηλών επιδόσεων έκδοση του SQ3, αλλά και του RSQ3, το οποίο θα διαθέτει έναν 2.5 λτ. τουρμπάτο κινητήρα, το οποίο θα φτάνει τους 405 ίππους.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις