Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Σε λίγες μέρες το ντεμπούτο του Toyota Yaris GRMN

Σε λίγες μέρες το ντεμπούτο του Toyota Yaris GRMN

Διαβάστηκε από 10417 αναγνώστες - 27/12/2021

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του Toyota Yaris GRMN βρισκόμαστε, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την Ιαπωνία! Συγκεκριμένα αναφέρουν πως το νέο καυτό Ιαπωνικό μοντέλο θα κάνει την εμφάνιση του τον Ιανουάριο.

Την πιο ισχυρή έκδοση του Toyota Yaris ετοιμάζει να παρουσιάσει η Ιαπωνική βιομηχανία, με το Yaris GRMN, να φημολογείται πως θα παρουσιαστεί μέσα στον Ιανουάριο του 2022, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο τις ημέρες 14-16 Ιανουαρίου.   

Μόνο 500 τυχεροί θα αποκτήσουν το νέο Toyota Yaris GRMN

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα Ιαπωνικά μέσα αναφέρουν το νέο καυτό μικρό της Toyota, θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες, με την παραγωγή του να ξεκινά τον Ιούλιο του 2022 και να τρέχει για περίπου μισό χρόνο. Το Yaris GRMN θα εξοπλιστεί με δύο πακέτα το Circuit Package που επικεντρώνεται στην οδήγηση σε άσφαλτο και το Rally Package που δίνει έμφαση σε σκληρά τερέν.

Θα έχει ίδιο κινητήρα με το GR Yaris

Το Toyota Yaris GRMN θα διατηρήσει τον ίδιο 3κύλινδρο 12βάλβιδο turbo κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων του GR Yaris ο οποίος θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και μόνιμη μεταβλητή τετρακίνηση. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ισχύς του θα ορίζεται στα 272 άλογα και τα 390 Nm ροπής.

30 κιλά ελαφρύτερο από το GR Yaris

Το Yaris GRMN θα είναι εξοπλισμένο με, ένα αναθεωρημένο κιβώτιο ταχυτήτων με πιο κοντές σχέσεις, έναν ενισχυμένο συμπλέκτη και μηχανικά διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης που θα αντικαταστήσουν τα Torsen. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, το Yaris GRMN θα είναι κατά 30 κιλά πιο ελαφρύ από το GR Yaris, με το βασικό μοντέλο να έχει βάρος 1.250 κιλά, ενώ με το πακέτο Circuit να ανεβαίνει στα 1.260 κιλά.

Φαρδύτερο και χαμηλότερο 

Το Yaris GRMN θα είναι 10 χιλιοστά φαρδύτερο από το GR, ενώ η σπορ ανάρτηση θα χαμηλώσει κατά 10 χιλιοστά την απόστασή του από το έδαφος. Μεγαλύτερη θα είναι και η ακαμψία του μοντέλου, αφού το Yaris GRMN θα έχει 545 σημεία συγκόλλησης επιπλέον. ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε