Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Σε τελική ευθεία η νέα Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε τελική ευθεία η νέα Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

27/12/2022

Η Alfa Romeo ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανανεώσει την κορυφαία Stelvio Quadrifoglio των 505 ίππων, και ένα μοντέλο πιάστηκε στα «πράσα» να δοκιμάζεται καμουφλαρισμένο στο δρόμο. Αναμένουμε να δούμε νέα φανάρια τεχνολογίας LED Matrix και ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.

Εμφανίστηκε καμουφλαρισμένη η νέα Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio ανανεώθηκαν πρόσφατα, και πλέον έκανε την εμφάνισή της η «φρεσκαρισμένη» Stelvio Quadrifoglio, η οποία δοκιμάζεται στο δρόμο φορώντας ελαφρύ καμουφλάζ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με νέα φανάρια τεχνολογίας LED Matrix η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Η κορυφαία έκδοση του SUV της Μιλανέζικης εταιρείας έχει καλυμμένα τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα, τα οποία αναμένουμε να είναι τεχνολογίας LED Matrix με προσαρμοστική δέσμη. Τα νέα φανάρια, που χρησιμοποιούνται και στις ανανεωμένες «απλές» Stelvio, έχουν νέα φωτεινή «υπογραφή», λειτουργία στροφής, μεγάλη σκάλα που δεν τυφλώνει τους απέναντι οδηγούς, καθώς και λειτουργίες «καλωσορίσατε» και «αντίο» με χαρακτηριστικό μοτίβο φωτός.



Στο πίσω μέρος τα φώτα έχουν επίσης ανανεωθεί, ενώ ο διαχύτης που βρίσκεται στον προφυλακτήρα και φιλοξενεί τις 4 απολήξεις της εξάτμισης δείχνει πως είναι πλέον μεγαλύτερος.

Η νέα Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio αναμένεται να έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων

Η Alfa Romeo εξοπλίζει τις «φρεσκαρισμένες» Stelvio με νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ο οποίος διαθέτει 3 διαφορετικές επιλογές σε εμφάνιση: Evolved, Relax και Heritage. Κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε την ίδια αλλαγή και στην Stelvio Quadrifoglio.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε