Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Smart Diversity: Smart προσφορές από την Peugeot

Διαβάστηκε από 36116 αναγνώστες - 10/5/2021

Πλέον μπορείτε να επιλέξετε το επόμενο Peugeot σας σε μία νέα έκδοση που διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό της. Γνωρίστε το πρωτοποριακό πρόγραμμα Peugeot «Smart Diversity» και δείτε ποια μοντέλα συμπεριλαμβάνονται σε αυτό.

Η Peugeot είναι μία εταιρεία που κατέχει κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά και πλέον προσφέρει τα σημαντικότερα μοντέλα της γκάμας της σε μία νέα, πρωτοποριακή έκδοση που διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό σε επίπεδο άνεσης, αλλά και ασφάλειας. Η συγκεκριμένη στρατηγική ονομάζεται «Smart Diversity» και σχεδιάστηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη.

Για ποια μοντέλα της Peugeot ισχύει;
Όπως ήταν φυσικό, η ελληνική αντιπροσωπεία έδωσε έμφαση στην αναβάθμιση του εξοπλισμού των «best-seller» μοντέλων της, συνεπώς οι «Smart Diversity» εκδόσεις αφορούν τα μοντέλα Peugeot 208, αλλά και τα SUV 2008 και 3008. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, οι νέοι αγοραστές των συγκεκριμένων μοντέλων θα μπορούν να επωφεληθούν από πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τεσσάρων διαφορετικών κινητήριων εκδόσεων (βενζίνης, πετρελαίου, υβριδικές, full electric).

Όσον αφορά στον εξοπλισμό άνεσης «Smart Diversity», κάθε αυτοκίνητο προσφέρεται με σύγχρονες δυνατότητες συνδεσιμότητας «Smartphone Connectivity», με το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί «Keyless Entry», με το δημοφιλές πλέον 3D i-Cockpit, όπου οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων προβάλλονται δυναμικά και τρισδιάστατα, ενώ κατόπιν επιλογής συμπεριλαμβάνεται και το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 8 σχέσεις. 



Το Peugeot 208, το νέο μικρό μοντέλο της γαλλικής εταιρείας επιδεικνύει τη νεανική του πλευρά μέσα από τη σπορ εμφάνισή του, ενώ διακρίνεται για την κορυφαία οδηγική του συμπεριφορά και η κόστος εκκίνησής του αγγίζει τα 14.400 ευρώ. Το Peugeot 2008 με τιμή από 20.400 ευρώ έχει ξεχωρίσει στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV και διατίθεται σε γκάμα κινητήρων που δίνουν έμφαση στην οικονομία και τις επιδόσεις, ενώ το μεγαλύτερο 3008 αποτελεί μία επίδειξη τεχνολογίας και διατίθεται σε plug-in υβριδικές εκδόσεις με ισχύ που αγγίζει έως και τους 300 ίππους.

Οι εκδόσεις Peugeot Smart Diversity είναι πλέον διαθέσιμες σε όλο το επίσημο δίκτυο της Peugeot. Πατώντας εδώ μπορείτε να επιλέξετε την επίσημη αντιπροσωπεία που θέλετε και να κλείσετε ένα test-drive με το μοντέλο που επιθυμείτε.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις