Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Smart: Μοντέρνα σχεδίαση για το πρώτο της SUV

19/5/2021

Η Smart εργάζεται πυρετωδώς για να εξελίξει το πρώτο SUV στην ιστορία της. Το ηλεκτρικό μοντέλο της βιομηχανίας θα έχει μοντέρνα σχεδίαση που θα μαγνητίζει και με ιπποδύναμη πάνω από 240 άλογα. Δείτε όλες τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το πρώτο SUV της Smart.

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Smart θα κάνει την επίσημη πρώτη του, τον Σεπτέμβριο, όμως ήδη έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες για το ηλεκτρικό μοντέλο που αναπτύσσουν από κοινού Mercedes και Geely. Το νέο μοντέλο με κωδική ονομασία HX11, θα έχει πολύ εντυπωσιακή και μοντέρνα σχεδίαση με ισχύ που θα φτάνει ακόμα και τους 270 ίππους.



Οι ιδιοκτήτες της Smart (Mercedes και Geely) σχεδίασαν το νέο SUV, στην πλατφόρμα Sustainable Experience Architecture (SEA) της Geely, με συνολικό μήκος 4 μέτρων. Το πενταθέσιο SUV θα προσφερθεί σε διάφορες εκδόσεις, αφού η συγκεκριμένη πλατφόρμα μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει και έκδοση με ένα ηλεκτρικό κινητήρα στον πίσω άξονα, και ισχύ που θα φτάνει ακόμα και τα 270 άλογα με αυτονομία 500 χιλιομέτρων.



Ανεξάρτητο σχέδιο που ανέβηκε στο autoexpress, βασισμένο στα επίσημα σκίτσα της μάρκας, παρουσιάζει την εξωτερική δυναμική σχεδίαση του μοντέλου, με τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα, τους μεγάλους τροχούς, την κλειστή μάσκα και τις μπάρες οροφής. Το νέο πεντάθυρο και πενταθέσιο Smart SUV θα παρουσιαστεί και επίσημα από τις δύο βιομηχανίες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις