autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Σπορτίφ εκδόσεις σε όλα τα μοντέλα της Toyota

19/9/2017

Μια νέα σειρά σπορ αυτοκινήτων θα προσφέρει στο αγοραστικό κοινό η Toyota, οι οποίες έρχονται να ανακοινωθούν και λίγο μετά το λανσάρισμα του Yaris GRMN.

Συγκεκριμένα η σειρά GR θα αποτελείται από τρεις επιμέρους κατηγορίες, στην κορυφή των οποίων θα βρίσκονται τα μοντέλα «GRMN», τα οποία θα ακολουθούνται από τη μεσαία κατηγορία «GR», ενώ η αρχική έκδοση θα φέρει την ονομασία «GR Sport».
 
Επιπλέον οι ιδιοκτήτες των τυπικών εκδόσεων αυτοκίνητων της Toyota θα έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν τα εξαρτήματα που επιθυμούν καθώς θα διατίθενται και μεμονωμένα.
 
Όλα τα μοντέλα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας που διατίθενται στη ιαπωνική αγορά, από το Yaris μέχρι το SUV Harrier (Lexus RX) έχουν εξοπλιστεί με τα κατάλληλα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων του Prius και του πολυμορφικού Noah. Ωστόσο την πιο δυναμική εμφάνιση έχει το GT86, που πλέον διαθέτει επιπλέον αεροδυναμικά μέρη στο αμάξωμα του, αμορτισέρ Sachs, ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen και ογκώδεις δαγκάνες φρένων, ενώ παρέχει επίσης καθίσματα Recaro, τροχούς αλουμινίου και μικρότερο τιμόνι.
 
Τα μοντέλα GR θα προσφερθούν πρώτα στην Ιαπωνία, και σιγά σιγά θα προωθούνται και στις υπόλοιπες χώρες, ενώ η εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει μια σειρά καταστημάτων με την ονομασία «GR Garage», που θα κάνουν τη δουλεία των τοπικών αντιπροσώπων της Toyota Gazoo Racing από όπου οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να παραγγέλνουν διάφορα μέρη επιδόσεων για τα αυτοκίνητα τους.
 
Τέλος σε ότι αφορά την επιστροφή του Supra δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, αλλά το σίγουρο είναι πως όταν επιστρέψει (φήμες κάνουν λόγο για το 2018 ή το 2019) θα βρεθεί στην κορυφή των μοντέλων της συγκεκριμένης σειράς.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις