Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στα πράσα η νέα BMW X1 M35i
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στα πράσα η νέα BMW X1 M35i

16/2/2022

Έρχεται η νέα BMW X1 με μία μεγάλη γκάμα εκδόσεων, από βενζινοκινητήρες μέχρι και αμιγώς ηλεκτρική, ενώ στην κορυφή θα κάθεται η X1 M35i, η οποία πιάστηκε στον κατασκοπευτικό φακό να δοκιμάζεται στα χιόνια!

Φωτογραφίες από τη νέα BMW X1 M35i

Η νέα BMW X1 αναμένεται να έρθει σύντομα εντός του 2022, στην τρίτη γενιά της, με μία πλούσια γκάμα για όλα τα γούστα που περιλαμβάνει κινητήρες εσωτερικής καύσης, plug-in υβριδικές εκδόσεις, καθώς και μία αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή. Μάλιστα, οι φήμες για την ηλεκτρική iX κάνουν λόγο για μία απόδοση που θα κυμαίνεται από 180 μέχρι 250 άλογα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η πανίσχυρη M35i με 306 άλογα

Στην κορυφή των εκδόσεων όμως θα τοποθετηθεί η BMW X1 M35i, η οποία θα εξοπλίζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα κάτω από το καπό, ικανός να αποδώσει 306 άλογα και 450 Nm ροπής. Με την εν λόγο έκδοση θα συμπληρωθεί το κενό κάτω από τη μεγαλύτερη αδερφή της X2 M35i, ενώ μία αυθεντική σκληροπυρηνική «M» δεν προβλέπεται να μπει σε παραγωγή.
 

Επιθετική εμφάνιση και 4 απολήξεις στην εξάτμιση

Στην εξωτερική εμφάνιση πιθανόν να συναντήσουμε τα κοινά στοιχεία που διαθέτουν όλες οι συμβατικές εκδόσεις «M», με πιο επιθετικό bodykit, σπορ και χαμηλή ανάρτηση, 19αρες ζάντες, καθώς και όπως παρατηρείται στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης ένα τετραπλό σύστημα απολήξεων της εξάτμισης.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε