Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα Ζ4 θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Στο Magna-Steyr στα τέλη του 2018 η Z4

8/6/2018

Mε κάθε επισημότητα επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι η νέα Ζ4 θα αρχίσει να κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις Magna-Steyr στα τέλη του 2018.

Σε επιβεβαίωση της φημολογίας που ήθελε την BMW να δίνει ξεκινά την παραγωγή της νέας Z4 στο εργοστάσιο Μagna Steyr προχώρησε ο πρόεδρος της Μagna Europe Gunther Apfalter, αποκαλύπτοντας ότι η έναρξη της παραγωγής έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στα τέλη του 2018.

O ίδιος ανέφερε σχετικά: «Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με το BMW Group και να ενισχύσουμε την θέση μας στην αυτοκινητοβιομηχανίας με νέες δουλειές σαν και αυτή.»

Ήδη πάντως από το 2016, ήταν πολλά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το εργοστάσιο να αναλαμβάνει την από κοινού παραγωγή των Z4 και Τοyota Supra, μιας και τα δύο μοντέλα αναπτύχθηκαν μαζί από τις δύο φίρμες και μοιράζονται πολλά στοιχεία.

Πριν λίγες μέρες, η BMW παρουσίασε στο κοινό τις πρώτες επίσημες εικόνες της νέας Ζ4, έστω και με βαρύ καμουφλάζ. Η βαυαρική μάρκα δεν ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε άλλες πληροφορίες, ωστόσο επιβεβαίωσε πως η Z4 M40i θα διαθέτει ένα νέο εξακύλινδρο κινητήρα, που θα είναι «εξαιρετικά ισχυρός». Η εταιρεία αρνήθηκε να αναφέρει αριθμούς συγκεκριμένους αριθμούς ωστόσο προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο πως η ισχύς θα μπορεί να φτάσει κοντά στους 360 ίππους.

Η νέα Ζ4 θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι ενώ λέγεται πως θα κάνει ντεμπούτο εμπρός στα μάτια του κοινού τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις