Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos

Στο πλάνο η BMW X8

21/9/2017

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο -λένε- και οι Βαυαροί δείχνουν να το πιστεύουν, καθώς πριν καν φτιάξουν την έκδοση παραγωγής της BMW X7, φέρονται να σκέφτονται τη δημιουργία της απόλυτης BMW X8.

Αν δεν υπάρξει Χ9 φυσικά…
 
Η δημιουργία της BMW X7 προφανώς δεν είναι αρκετή για του Βαυαρούς, οι οποίοι μάλλον είναι διατεθειμένοι να ανέβουν και άλλο, φτιάχνοντας μια πιθανή BMW X8. Ανώνυμη εσωτερική πηγή της εταιρείας φέρεται να είπε πως το εν λόγω μοντέλο είναι «υπό σοβαρή σκέψη».
 
Τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής για το μοντέλο, ούτε φυσικά ένα πιθανό χρονοδιάγραμμα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως αν τελικά υπάρξει, θα ακολουθήσει την coupe αισθητική των X2, X4 και X6, αποτελώντας μια πιο σπορ εκδοχή της X7.
 
Όλη αυτή η κουβέντα δεν ήταν δυνατό να αφήσει «ασυγκίνητους» τους μετρ του Photoshop. Ο πρώτος ψηφιακός καλλιτέχνης που μας δείχνει την πιθανή μορφή της BMW X8, είναι ο Aksyonov Nikita.
 
Αυτό που έκανε ήταν να πάρει χαρακτηριστικά στοιχεία της γκάμας των SUV της φίρμας και να τα βάλει πάνω στην πρωτότυπη εκδοχή της BMW X7. Φυσικά «τρίμαρε» τη γραμμή της οροφής, κατά τη λογική της εταιρείας στις X2, X4 και X6.
 
Αυτή είναι η μία επιλογή που έχει η BMW, να κάνει δηλαδή την X8 να μοιάζει σαν μια μεγαλύτερη X6, η οποία στηρίζεται στην X7. Η άλλη που θα ήταν δημοφιλής σε αγορές όπως αυτή της Κίνας, είναι να φτιάξει την Χ8 με διευρυμένο μεταξόνιο και μεγαλύτερους πίσω χώρους. Μια τελευταία λύση, αν θέλει να φτιάξει η BMW το απόλυτα πολυτελές SUV της, θα ήταν να στηριχτεί στην πλατφόρμα της επερχόμενης Rolls-Royce Cullinan, κάτι που όμως θα έβλαπτε το κύρος της βρετανικής θρυλικής εταιρείας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις