Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Subaru WRX S4: Έρχεται τέλη Οκτώβρη με 274 ίππους

1/10/2021

Μια πιο σπορ έκδοση του τελευταίου WRX παρουσίασε η Subaru σε ένα teaser βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα. Το πορτοκαλί αμάξωμα έχει σηματάκια STi, όμως δεν πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του WRX, αφού το S4 της Ιαπωνικής αγοράς είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση, με σπορ εξαρτήματα από την STi.

Το νέο Subaru WRX παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πρώτο μισό του Σεπτέμβρη με το κοινό να το υποδέχεται με ανάμικτες κριτικές.  Ένα νέο teaser κυκλοφόρησε βέβαια από την Subaru, στο οποίο βλέπουμε το επερχόμενο WRX S4 το οποίο βλέπουμε ότι φοράει και σηματάκι STi.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι συγκεκριμένο όχημα είναι η κορυφαία έκδοση i, αφού στην Ιαπωνική αγορά το WRX S4 είναι το top class WRX που μπορεί να αγοράσει κάποιος, με το μοντέλο να φέρει μια σειρά από σπορ εξαρτήματα STI και περισσότερο εξοπλισμό σε σχέση με το αυτοκίνητο που βρίσκεται στη βάση της γκάμας. Έτσι λοιπόν στο βίντεο βλέπουμε το ίδιο πορτοκαλί χρώμα που είχε και το μοντέλο της παρουσίασης στις ΗΠΑ, με πανομοιότυπο κιτ αμαξώματος με τις εξωτερικές διαφορές να περιορίζονται στο σηματάκι S4 αλλά και τα λογότυπα STi στην μάσκα και στην πίσω πόρτα.

Ο κινητήρας 2.4 λίτρων θα τροποποιηθεί ελαφρώς αποδίδοντας 275 ίππους και 350 Nm ροπής, ενώ θα συνδυάζεται με χειροκίνητο εξάρι κιβώτιο ταχυτήτων ή αυτόματο CVT οχτάρι. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στα τέλη  Οκτώβρη που σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιαπωνίας θα γίνει το επίσημο ντεμπούτο του WRX S4.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε