Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    ΔΟΚΙΜΗ SAMURAI

    Διαβάστηκε από 6268 αναγνώστες - 28/5/2019

    Εσωτερικό-χώροι: Αρκετές θήκες, μεγάλη οθόνη αφής και χώροι για 4
    Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Suzuki Swift είναι μοντέρνος, ενώ τα βλέμματα τραβάει η κεντρική οθόνη 7 ιντσών. Η θέση της βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό, και ακριβώς από κάτω έχουμε τους όμορφους κύκλους για την λειτουργία του αυτόματου κλιματισμού. Το περιβάλλον εξαιρετικά μοντέρνο και ευήλιο με την χρήση των σκληρών πλαστικών να μην χαλάνε την εικόνα. Προσεγμένη συναρμογή και πλήθος θέσεων για μικροαντικείμενα θα λύσουν τα χέρια του οδηγού, ενώ όλοι οι διακόπτες είναι εύκολα προσβάσιμοι και εύχρηστοι. Στον τομέα των χώρων, παρά το μήκος των 3.84 μέτρων, καταφέρνει να δημιουργήσει ένα άνετο περιβάλλον για τέσσερις επιβάτες. Μεγάλος χώρος για κεφάλια και πόδια των πίσω, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι στα 265λτ. και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 900+ λίτρα. 



    Με 16.230 τα έχεις όλα!
    Το μοντέλο δοκιμής ανήκει στην πλούσια έκδοση GLX με τιμή στα 16.230 ευρώ και περιλαμβάνει εξοπλισμό όπως:  Ζάντες αλουμινίου, Προβολείς LED, Keyless Push Start, Αυτόματο κλιματισμό, Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, Dual Sensor Brake Support, Radar Brake Support, Σύστημα πλοήγησης, Οθόνη αφής 7 με Smartphone Linkage και κάμερα οπισθοπορείας, Θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, Σύστημα Hill Hold, Σκούρα φιμέ κρύσταλλα πίσω. Όταν είπαμε ότι τα έχει όλα, το εννοούσαμε.. 


    Κινητήρας-οδηγική συμπεριφορά: Τίμιες επιδόσεις και εξαιρετικό κιβώτιο. ¶ριστο για τις καθημερινές υποχρεώσεις
    Το Suzuki Swift κινεί ο 1.200άρης DualJet κινητήρας, απόδοσης 90 ίππων και 120 Nm ροπής. Η άκρως πολιτισμένη λειτουργία ανεβαίνει ακόμα επίπεδο με το πολύ καλό αυτόματο CVT  κιβώτιο, το οποίο για να «ακουστεί» θα πρέπει να το φτάσετε στα άκρα. Στην πράξη το αυτοκίνητο θα τα καταφέρει σε όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις με άνεση και αρκετό στυλ θα λέγαμε. Η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 6.4 λτ./100χλμ. ενώ υπάρχει και Sport λειτουργία για σταθερά υψηλότερες επιδόσεις. Μπορεί να μην ενδείκνυται για γρήγορη ή σπορτίφ οδήγηση, όμως η ευελιξία του και το πολύ καλό τιμόνι θα κάνουν κάθε μανούβρα παιχνιδάκι. Κάνει τελικά πολλά περισσότερα από αυτά που περιμένεις στην αρχή, σκεφτόμενος πάντα τον σκοπό ύπαρξης του.

    Συμπέρασμα
    Εξαιρετικά value for money επιλογή καθώς με 16.230 ευρώ αγοράζεις ένα μοντέρνο, οικονομικό αυτοκίνητο που φέρνει μαζί του εξοπλισμό κατηγορίας μικρομεσαίου και πάνω. Οι αστικές μετακινήσεις ξαναμπαίνουν στο μενού με χαμόγελα..

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ