Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συνεργεία AutoKalogeras

24/10/2016

Με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας, τα συνεργεία AutoKalogeras είναι δύο πολυχώροι πλήρως εξοπλισμένοι για να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το αυτοκίνητό σας.

Η εταιρεία AutoKalogeras ιδρύθηκε από τον Αρχοντή Καλογερά το 1985 σε έναν πολυχώρο στην Τούμπα, όπου εδρεύει μέχρι και σήμερα.
 
Με την πάροδο του χρόνου, λόγω της καλής φήμης της εταιρείας από τους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες μας, φτάσαμε το 2005 να ανοίξουμε μια νέα σύγχρονη κάθετη μονάδα αυτοκινήτου, δυτικά στην περιοχή της Παλαιάς Συμμαχικής οδού Ωραιοκάστρου. Μια εγκατάσταση μεγαλύτερη από 2.500 τ.μ., μέσα στην οποία μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη που έχουν οι πελάτες μας για το όχημά τους.
 
Σκοπός μας να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, το οποίο άρχισε ο κ. Καλογεράς και κέρδισε τους πελάτες, να επισκευάζουμε και να συντηρούμε το αυτοκίνητό σας με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και το περιβάλλον.
 
Αναλαμβάνουμε την πλήρη αποζημίωση για την επισκευή του τρακαρισμένου αυτοκινήτου σας (μέσω της ασφαλιστικής σας εταιρείας), χωρίς ΚΑΜΙΑ δική σας οικονομική επιβάρυνση. Διεκπεραίωση των διαδικασιών της ζημιάς, της είσπραξης και της αποζημίωσης από τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες.
 
AutoKalogeras
Παλαιά Συμ/κή Οδός Ωραιοκάστρου
Τηλ. 2310 690 497
Γρ. Λαμπράκη 27 Τούμπα
Tηλ. 2310 928 688
Web site : http://www.autokalogeras.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις