Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα τέσσερα (εικονικά) πρόσωπα του Polo

15/8/2017

Ο σχεδιαστικός οίκος X-Tomi Design καταπιάνεται κατά καιρούς με διάφορα μοντέλα. Στην προκειμένη περίπτωση ασχολήθηκε με το νέο Polo και μας το παρουσιάζει σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές.

Οι τέσσερις αυτές εκδοχές δείχνουν το Polo με αμαξώματα sedan, variant, cabrio και alltrack.
 
Από αυτά, το sedan είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φτάσει την γραμμή παραγωγής κάτω από το όνομα Virtus στη Λατινική Αμερική παρά το γεγονός ότι η ζήτηση για μικρομεσαία σεντάν σε πολλά μέρη του κόσμου έχει μειωθεί σημαντικά. Αρκετό ενδιαφέρον θα είχε η πιθανότητα να προχωρήσει η cabrio εκδοχή αν και δεν υπάρχει καμία πληροφορία ότι η Volkswagen ετοιμάζεται να προσθέσει στην γκάμα της ένα Polo Cabrio.
 
Για τον ίδιο λόγο περίπου, φαίνεται το ίδιο απίθανο η Volkswagen να προχωρήσει σε μια έκδοση Variant Station Wagon για το Polo. Aλλωστε, η SEAT που είναι μέλος του VW Group, λέγεται ότι έκοψε το νήμα στο Ιbiza ST λόγω χαμηλών πωλήσεων για να επικεντρωθεί στην αυξημένη ζήτηση για crossover SUV με το νέο Αrona. To VW Group έχει πάντως μέσω του Skoda Fabia Combi το δικό του wagon, άρα το ενδεχόμενο να δούμε το Polo σε μια τέτοια εκδοχή δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
 
Ένα διαφορετικό σχέδιο που δεν συναντάμε συχνά είναι αυτό της εκδοχής Αlltrack. O λόγος είναι η νέα έκδοση Αctive του Fiesta που του δίνει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και πιο «άγριο» αμάξωμα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις