Τεράστια παραγγελία οχημάτων της Tesla από την Hertz
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τεράστια παραγγελία οχημάτων της Tesla από την Hertz

27/10/2021

Η Hertz είναι έτοιμη να ξοδέψει 4,2 δις. δολάρια για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τη Tesla, δηλαδή περίπου 42.000 δολάρια ανά αυτοκίνητο. Στον δρόμο του μέλλοντος και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων κινείται η εταιρεία ενοικίασης οχημάτων Hertz που όπως ανακοίνωσε, θα αγοράσει τα μικρά αυτοκίνητα Tesla Model 3 μέχρι το τέλος του 2022.

Το γεγονός ότι μια συμφωνία με την πρόσφατα χρεοκοπημένη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων ήταν αυτό που ώθησε τη χρηματιστηριακή αξία της Tesla πάνω από 1 τρις.εκ δολλάρια εξέπληξε ακόμη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Έλον Μασκ, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι η εταιρεία έχει μεγάλη ζήτηση για οχήματα

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η μεγαλύτερη παραγγελία ηλεκτροκίνητων

H Hertz κάνει την μεγαλύτερη παραγγελία ηλεκτρικών οχημάτων στην ιστορία, κλείνοντας συμφωνία με την Tesla. Μέχρι το τέλος του 2022, εκατό χιλιάδες νέα ηλεκτρικά Model 3 θα υπηρετούν τον στόλο της Hertz. Η τελευταία επισημάνει πως αποτελεί την αρχική της παραγγελία και πως στο μέλλον θα ακολουθήσουν περισσότερες με σκοπό τον πλήρη εξηλεκτρισμό του στόλου ενοικιάσεων.
 

 Η παράδοση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2022

Η μεγάλη παραγγελία αφορά Tesla Model 3 θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 14 μήνες, με τους πρώτους πελάτες να μπορούν να το νοικιάσουν από τον ερχόμενο Νοέμβριο. Η εξόπλιση του στόλου αφορά και τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, δηλαδή Αμερική και Ευρώπη, με τα λεγόμενα της Hertz να αναφέρουν πως το αμερικάνικο εργοστάσιο είναι το μόνο που μπορεί να ανταποκριθεί σε τόσο μεγάλα νούμερα παραγωγής.
 

 Η αξία της Tesla εκτοξεύεται στα ύψη

Μια τέτοια παραγγελία φτάνει το 1/10 της συνολικής ετήσιας παραγωγής της Tesla, με την Hertz να αγοράζει σχεδόν σε τιμή λιανικής πώλησης τα Model 3. Το deal αυτό, ανεβάζει την συνολική αξία των μετοχών της αμερικανικής εταιρίας ηλεκτροκίνητων, σε πάνω από 2,5 δις ευρώ (1 τρις σε δολάρια), γεγονός που την κάνει από τις λίγες εταιρείες που σπάνε αυτό το φράγμα. Για τον παγκόσμιο στόλο της Hertz, τα ηλεκτροκίνητα θα ξεπερνούν το 20% ύστερα από την τελευταία προσθήκη, χαρακτηρίζοντας την κίνηση της εταιρείας ενοικιάσεων μια ολοκληρωτική αλλαγή.

H Hertz θα ξοδέψει περίπου 4,2 δις.εκ.δολλάρια για 42.000 οχήματα της Tesla
Η μεγαλύτερη παραγγελία ηλεκτροκίνητων μέχρι τώρα!
Εκτοξεύεται η αξία της Tesla με αυτή την τεράστια παραγγελία.
Μέχρι το 2022 θα έχει ολοκληρωθεί η παράδοση.
Άραγε αυτη η συνεργασία της Hertz με την Tesla θέλει να μας δείξει για μια ακόμη φορά ότι η Τesla είναι στην κορυφή της ηλεκτροκίνησης; ή κρύβει και κάτι άλλο;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »