Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tesla: Ρεκόρ παραδόσεων στο τρίτο τρίμηνο

Tesla: Ρεκόρ παραδόσεων στο τρίτο τρίμηνο

5/10/2021

Δυναμικά κινήθηκε στις αγορές η Tesla το τρίτο τρίμηνο του 2021, καθώς ανακοίνωσε 241.300 παραδόσεις αυτοκινήτων. Ο παραπάνω αριθμός αποτελεί ρεκόρ για την αμερικανική μάρκα, ενώ περιμένει τις πωλήσεις να αυξηθούν, μετά και την ολοκλήρωση των δυο νέων εργοστασίων.

Η Tesla συνέχισε ανοδικά την πορεία της στις παγκόσμιες αγορές το τρίτο τρίμηνο του 2021, κάτι που την οδήγησε σε ρεκόρ παραδόσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία που  δημοσιοποίησε η ίδια.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Το τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2021 σύμφωνα με την Tesla, κατασκευάστηκαν 237.823 οχήματα και παραδόθηκαν 241.300, αριθμός που ξεπερνά το προηγούμενο ρεκόρ της εταιρείας που είχε οριστεί το 2ο τρίμηνο του 2021, όταν και είχε παραδώσει 201.250 οχήματα.

Από τα οχήματα που παρήγαγε η Tesla, μόνο τα 8.941 ήταν Model S και Model X, ενώ η πλειοψηφία των 228.882 ήταν Model 3 και Model Y.  Αξίζει να παρατηρηθεί το ότι το τρίτο τρίμηνο ήταν το δεύτερο τρίμηνο απο την κατασκευή του facelift Model S. Το ανανεωμένο Model X δεν έχει ακόμη φτάσει στη γραμμή παραγωγής.

Κανείς δεν ξέρει εάν και στο τέταρτο τρίμηνο του έτους η Tesla θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Ωστόσο, η δημιουργία δύο νέων εργοστασίων που έχει βάλει στα σχέδιά της η γνωστότερη εταιρεία κατασκευης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στο Austin του Texas των ΗΠΑ και το πιο γνωστό εργοστάσιο σε εμάς, του Βερολίνου στη Γερμανία το οποίο θα προμηθεύει την Ευρώπη, κάνει τους ανθρώπους της εταιρείας αισιόδοξους

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε