Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tesla Roadster: Σε 1.1 δευτ. το 0-96χλμ./ώρα

25/5/2021

Μήπως τα παραλές ρε Elon; O CEO της Tesla, Elon Musk, αποκάλυψε πως το Tesla Roadster θα πιάνει σε 1.1 δλ. τα 0-96χλμ./ώρα, με ένα tuning πακέτο. Μήπως χάνουμε τα όρια όμως, και φλερτάρουμε με τον κίνδυνο, για δέκατα του δευτερολέπτου;

Το Tesla Roadster είναι ένα από τα μοντέλα που λαχταράμε να το δούμε σε παραγωγή. Αν και έχουν περάσει τρία χρόνια από την παρουσίαση του, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, το 2022.

Το τμήμα Marketing της εταιρείας αλλά και ο ίδιος ο Elon, φροντίζουν συχνά-πυκνά να κρατάνε το μοντέλο στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Αυτή την φορά, σειρά είχε η έκθεση του Moυσείου Αυτοκινήτου Petersen στην Αμερική, που φιλοξενεί εκτός των άλλων, και ένα Tesla Roadster με πινακίδα δίπλα του, να αναφέρει πως μπορεί να πετύχει το 0-96χλμ./ώρα σε 1.1 δευτερόλεπτα, με ένα βελτιωτικό πακέτο με όνομα SpaceX.

Ο CEO της Tesla, Elon Musk, επιβεβαίωσε το γεγονός και αποκάλυψε πως αυτό θα είναι εφικτό μόνο με αυτό το πακέτο, που εξοπλίζει το Roadster με προωθητήρες ψυχρού αέρα που θα είναι κρυμμένοι πίσω από την πινακίδα κυκλοφορίας, και θα βοηθούν το αυτοκίνητο να επιταχύνει σε αυτούς τους χρόνους.

Το Tesla Roadster θα προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 1.000 χιλιομέτρων, με μια μπαταρία 250 kWh, και τρία συνολικά μοτέρ, ένα μπροστά και δύο στον πίσω άξονα, με ροπή άνω των 1.000 Nm. Και εδώ μπαίνει εύλογα το ερώτημα, μήπως έχει χαθεί πλέον το όριο, και ρισκάρουμε πολύ με τις νέες ηλεκτρικές δυνατότητες, σε αχαρτογράφητα νερά;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις