Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Test δοκιμών των Mercedes-AMG GLB (+video)

3/7/2019

Tα πρωτότυπα των δύο ισχυρών μοντέλων της Mercedes εντοπίστηκαν από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς, σε δοκιμαστικά test. Λίγο μετά τον ερχομό της νέας Mercedes GLB, οι ισχυρές AMG 35 και 45 εκδόσεις του νέου SUV, θα αποτελέσουν πόλο έλξης...

Έχοντας το απαραίτητο καμουφλάζ, τόσο η Mercedes- AMG GLB 35 όσο και η Mercedes- AMG GLB 45 εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια που πραγματοποιούσαν δοκιμές εξέλιξης. Αν και η αλήθεια είναι πως οι διαφορές μεταξύ τους είναι δύσκολο να εντοπιστούν τα δύο επερχόμενα ισχυρά SUV διαφοροποιούνται από τις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, οι οποίες «πρόδωσαν» της Mercedes και μαρτύρησαν πως και τα δύο μοντέλα μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό τους.


 
Σε ότι αφορά την καμπίνα, αμφότερα θα είναι εξοπλισμένα με όλα τα χαρακτηριστικά που ακολουθούν τα AMG μοντέλα της Mercedes, ενώ παρών θα είναι το σύστημα MBUX, όπως και πολλές τεχνολογίες υποστήριξης οδηγούν. Στο κομμάτι του κινητήρα επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο θέλει τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων να αποτελεί την πηγή ισχύος και των δύο αυτοκινήτων. Θυμίζουμε πως το ίδιο 2λιτρο μοτέρ αποτελεί την καρδιά και των μικρότερων AMG Α 35 και AMG A 45. Στην πρώτη αποδίδει 306 ίππους και 400 Nm ροπής, ενώ αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα η δεύτερη έχει επιβεβαιωθεί πως στην ισχυρότερη έκδοση S θα προσφέρει 421 ίππους και 500 Nm ροπής.
 
Για αυτούς που αναρωτιούνται πότε θα δούμε τα δύο νέα SUV, η Mercedes- AMG GLB 35 αναμένεται να αποκαλυφθεί μέχρι το τέλος του έτους, ενώ η Mercedes- AMG GLB 45 εντός του 2020.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις