Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τιμά το παρελθόν της η νέα Porsche 911 Carrera Panamericana
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τιμά το παρελθόν της η νέα Porsche 911 Carrera Panamericana

20/10/2022

Η… μεξικάνικη Porsche 911 Carrera Panamericana είναι μοναδική και αποτίει φόρο τιμής στην πρώτη παρουσία της μάρκας στο ράλλυ, Carrera Panamericana, στο οποίο έκανε ντεμπούτο με μία Cabriolet 356 S το 1952.

Υποκλίνεται στο αγωνιστικό παρελθόν της, η Porsche

Τη μοναδική 911 Carrera Panamericana αποκάλυψε η Porsche, η οποία κατασκευάστηκε από το τμήμα της γερμανικής φίρμας στο Μεξικό. Μέσω του συγκεκριμένου μοντέλου η μάρκα θέλει να τιμήσει το ντεμπούτο της στο ράλλυ «Carrera Panamericana», που αποτέλεσε για πολλούς το πιο απαιτητικό ράλλυ ασφάλτου στον κόσμο τη δεκαετία του 1950. Το 1952, η 356 S Cabriolet οδηγήθηκε από τον πρίγκιπα Paul Alfons von Metternich και τον βαρόνο Manuel Antônio de Teffé, οι οποίοι κατέληξαν να κερδίσουν στην κατηγορία τους.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Βασισμένη στη Porsche 911 Carrera S Cabriolet

Λαμβάνοντας για βάση της την Porsche 911 Carrera S Cabriolet του 2022, το μοναδικό μοντέλο βάφτηκε σε μπλε μεταλλικό Gentian χρώμα για να ταιριάζει με την Cabriolet 356 S. Έχει ζάντες 20 και 21 ιντσών, αλλά και τον αριθμό 11 στο πλάι, για να θυμίζει ακόμα περισσότερο την αγωνιστική Porsche που συμμετείχε στο ράλλυ «Carrera Panamericana».

Με δερμάτινα καθίσματα στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα έρχονται με γκρι δέρμα Crayon, ενώ το λογότυπο του ράλλυ Carrera Panamericana βρίσκεται κεντημένο στα προσκέφαλα, όπως και η πλήρης ονομασία «La Carrera Panamericana».

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε