Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το 50% αυτών που αγοράζουν ΙD 3 δεν είχαν ποτέ VW

Το 50% αυτών που αγοράζουν ΙD 3 δεν είχαν ποτέ VW

8/10/2021

Ένα σύνολο από νέους πελάτες για την VW έφερε μέσα στο 2021 το ID.3, αφού σύμφωνα με έρευνα της γερμανικής εταιρείας, σχεδόν οι μισοί από αυτούς δεν είχαν ποτέ αγοράσει VW πριν από αυτή τους την αγορά. Με κίνητρο την τεχνολογία και τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις έκαναν οι περισσότεροι από αυτούς την συγκεκριμένη επιλογή, ενώ σε σπίτια με δυο και πάνω αυτοκίνητα είναι το όχημα που χρησιμοποιείται περισσότερο.

Οι πολύ καλοί αριθμοί πωλήσεων του αμιγώς ηλεκτρικού VW ID.3 συνεχίζονται και μέσα στο 2021. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται απο την εταιρεία, το πλήρως ηλεκτρικό hatchback έχει βοηθήσει στην αύξηση της πελατείας, προσελκύοντας ακόμα και νέους πελάτες, που δεν είχαν ποτέ VW.

Κοινοποίησέ το »


H γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε πώς από τα 144.000 ηλεκτρικά ID.3 που παραγγέλθηκαν τους πρώτους εννέα μήνες του έτους στην Ευρώπη, το περίπου 50 % απο αυτά, αγοράστηκαν από άτομα που δεν είχαν ποτέ πριν Volkswagen. Σε δηλώσεις του ο Klaus Zellmer, επικεφαλής πωλήσεων της VW είπε: «Το ID.3 έχει αξιοποιήσει έναν αριθμό άνω του μέσου όρου νέων αγοραστών για τη Volkswagen. Περίπου 70.000 νέοι πελάτες αποτελούν ισχυρή απόδειξη ότι είμαστε ακριβώς στο σωστό δρόμο με αυτό το όχημα και τη στρατηγική μας για την ηλεκτρική κινητικότητα»,
 
Το ID.3 ήταν το κορυφαίο σε πωλήσεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη Δυτική Ευρώπη τον Αύγουστο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη οτι το ποσοστό νέων αγοραστών της VW, είναι πολύ υψηλότερο από το μέσο όρο που κυμαίνεται στο 36%.

Το 60% των Γερμανών πελατών επέλεξε το ID.3 για τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις σύμφωνα με μια έρευνα της VW, ενώ το 51% το αγόρασε για την τεχνολογία του. Σε σπίτια που υπάρχουν τουλάχιστον δύο οχήματα έχει γίνει επίσης το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο όχημα, με το ποσοστό να αγγίζει το 80%,ενώ να σημειωθεί πως το 70 %των ιδιοκτητών χρησιμοποιούν μόνο «πράσινη» ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση των οχημάτων τους.
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις