Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tο Civic Type R «τσαμπουκαλεύεται» στο Nurburgring
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο Civic Type R «τσαμπουκαλεύεται» στο Nurburgring

3/11/2021

Το νέο Honda Civic Type R πραγματοποίησε δοκιμές στην διάσημη πίστα του Nurburgring λίγο πριν κάνει την επίσημη εμφάνιση του.

Tις δοκιμές του στο Nurburgring πραγματοποιεί αυτή την περίοδο το νέο Honda Civic Type R και μάλιστα όπως όλα δείχνουν είναι αρκετά θυμωμένο, με τον οδηγό να μην διαστάζει να τερματίζει το γκάζι του, χαρίζοντας ένα ωραίο θέαμα όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το νέο Type R σε νέα πλατφόρμα και πιο βελτιωμένο 

Η Honda υπόσχεται πως το νέο Civic Type R θα είναι βελτιωμένο σημαντικά, γεγονός που μας κάνει να έχουμε μεγάλες προσδοκίες, αφού η τωρινή γενιά κατέχει το τίτλου του πιο γρήγορου εμπροσθιοκίνητου αυτοκινήτου παραγωγής μέσα στο Ring. Το νέο Civic γνωρίζουμε πως θα βασίζεται πάνω σε μια νέα πλατφόρμα, πράγμα που θα το κάνει πιο άκαμπτο, ενώ θα έχει επίσης μεγαλύτερο μεταξόνιο και μακρύτερο μετατρόχιο πίσω. Οι αλλαγές αυτές φαίνεται πως θα κάνουν το νέο Civic Type R ακόμη πιο άρτιο οδηγικά.


Επιθετική εμφάνιση με πιο συντηρητική σχεδίαση

Όπως και οι απλές εκδόσεις του νέου Civic, η Type R έκδοση θα έχει πιο «καθαρές» γραμμές και πιο συντηρητική σχεδίαση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Ο πρόβολος του αυτοκινήτου θα συνεχίσει να είναι επιθετικός χάρη σε έναν μεγαλύτερο αεραγωγό χαμηλά και δύο ακόμη αεραγωγούς στο πλάι. Η πάνω γρίλια θα είναι μεγαλύτερη και η σχεδίασή της θα είναι ελαφρώς διαφορετική σε σχέση με την απλή έκδοση. Στο πίσω μέρος, η τριπλή απόληξη της εξάτμισης θα δίνει ξανά το παρών, ενώ η αεροτομή θα είναι πλέον τοποθετημένη πιο ψηλά και θα έχει νέο σχήμα.


2λιτρο turbo έως 340 ίππους το μοτέρ του νέου Type R

Παρά τις φήμες που ήθελαν την Honda να κάνει το Civic Type R τετρακίνητο και υβριδικό, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά, οι Ιάπωνες θα ακολουθήσουν την ίδια πετυχημένη συνταγή. Αυτό σημαίνει πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο γνωστός 2λιτρος turbo κινητήρας αλλά με περισσότερη ισχύ, μάλλον κοντά στα 340 άλογα. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς χάρη σε ένα, πιθανότατα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το Civic Type R λέγεται μάλιστα πως θα γίνει το τελευταίο μοντέλο της Honda που θα διατεθεί με θερμικό μοτέρ χωρίς κάποιο ηλεκτρικό σύστημα για βοήθεια.

Παρακολουθήσετε το βίντεο με το νέο Civic Type R να δείχνει «τα δόντια του» στην πίστα!
 

Τα «σπάει» στην πίστα το Type R!
Το νέο Civic Type R  πατάει σε νέα πλατφόρμα και είναι πιο βελτιωμένο! 
2λιτρο turbo με 340 ίππους!
Επιθετική εμφάνιση με πιο συντηρητική σχεδίαση.
Πως θα σου φαινόταν το νέο Type R με παραπάνω ίππους αλλά σε υβρική έκδοση;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε