Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Το «Εξωγήινο» Ηyundai i30 N της Prior Design

4/1/2021

Ο οίκος βελτίωσης της Prior Design πήρε στα χέρια του το ανανεωμένο Hyundai i30 N και δημιούργησε μια extreme έκδοση του, γεμάτη δυναμισμό και επιθετικότητα.

To πανίσχυρο hatchback της Κορεατικής βιομηχανίας, είναι ένα από τα πιο θελκτικά αυτοκίνητα των χρόνων μας. Η εμπειρία οδήγησης ενός Hyundai i30 N είναι αξιομνημόνευτη για καιρό, και κατέχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά και το μυαλό σου. 



Ο οίκος βελτίωσης της Prior Design είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό βελτιωτικό πακέτο σχεδίασης για το ανανεωμένο i30 N, το οποίο να ταιριάζει και στην προηγούμενη έκδοση του. Κρίνοντας από το αποτέλεσμα, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι τα κατάφεραν. Το πανίσχυρο hatchback έχει πλέον την εμφάνιση ενός Κορεάτη μαχητή πολεμικών τεχνών, έτοιμο για μάχη.



Το wide bodykit της Prior Design είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα και οι δυναμικές γραμμές αλλά και οι ακμές του, το κάνουν εντυπωσιακό και επιθετικό. Το kit περιλαμβάνει, νέο εμπρός προφυλακτήρα με καινούριο διαχύτη, φουσκωμένους θόλους, μεγαλύτερη αεροτομή, νέο πίσω προφυλακτήρα και διαχύτη, αλλά και εντυπωσιακές νέες ζάντες. 



Στον κινητήρα δεν έγιναν επεμβάσεις και βελτιώσεις, που αυτό σημαίνει, πως κάτω από το καπό θα βρούμε τον γνωστό 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης της Κορεατικής βιομηχανίας. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις