Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με τις φροντίδες της Mopar το 500L μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στα γούστα του κάθε ιδιοκτήτη.

Το Fiat 500L διαμορφώνεται όπως εσύ θες

25/5/2017

Το Fiat 500L ανανεώθηκε λίγο καιρό πριν και η FCA μέσω του τμήματος εξαρτημάτων που έχει, της Mopar, δίνει τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσής του.

Με τη Fiat να έχει μόλις κυκλοφορήσει μια ανανεωμένη έκδοση του 500L το τμήμα των ανταλλακτικών της FCA, η Mopar, δεν έχασε χρόνο για να κυκλοφορήσει έναν πλήρη κατάλογο προϊόντων για να αναβαθμίσει το ιδιαίτερο αυτό ρετρό crossover-minivan.
 
Ο κατάλογος των διαθέσιμων εξαρτημάτων περιλαμβάνει 92 αξεσουάρ για το όχημα που ουσιαστικά αντικαθιστά το Chrysler PT Cruiser στην γκάμα της FCA: ρετρό, ευέλικτο και οικονομικά προσιτό.
 
Μεταξύ αυτών των αναβαθμίσεων είναι διαθέσιμα μια σειρά από ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, που προσφέρονται σε μια σειρά από χρώματα και φινιρίσματα. Αλλά η λίστα δεν τελειώνει εδώ. Ο κατάλογος περιέχει τα πάντα, από εξαρτήματα χρωμίου και φίλτρα αέρα μέχρι τα διαχωριστικά για το χώρο αποσκευών και ράγες οροφής.
 
Τα οχήματα αυτού του τύπου αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων, οπότε υπάρχουν παντού διαχωριστικά και εύκολα πλενόμενες επιφάνειες. Τέλος, υπάρχει και μια σειρά από πακέτα εγγύησης και υπηρεσιών ώστε να εξασφαλίζουν «ότι ο καθένας μπορεί να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο διαμορφωμένο ανάλογα με τις ανάγκες του.»

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις