Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Το Hyundai Santa Cruz είναι εντυπωσιακό

1/4/2021

Η Hyundai δείχνει για πρώτη φορά πώς θα είναι το επερχόμενο Santa Cruz, ένα εντυπωσιακό και μυώδες μοντέλο που θα συνδυάζει το εσωτερικό και την οδηγική συμπεριφορά ενός επιβατικού οχήματος, με την πρακτικότητα ενός pickup.

Η Hyundai δημοσίευσε επίσημες εικόνες από το επερχόμενο pickup μοντέλο της, το Santa Cruz, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 15 Απριλίου.
Βλέποντας για πρώτη φορά το όχημα χωρίς καλύμματα, βλέπουμε πως το όχημα θυμίζει εμφανισιακά το εντυπωσιακό νέο Tucson. Το εμπρός μέρος παραπέμπει αρκετά στο SUV αυτοκίνητο, και διαθέτει αντίστοιχης φιλοσοφίας και σχεδιασμού πρόβολο, με τη χαρακτηριστική γρίλια η οποία ενσωματώνει φωτιστικά σώματα, κάνοντας το όχημα να ξεχωρίζει από μακριά.



Το προφίλ του pickup χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, κάτι που οφείλεται τόσο στα νεύρα που διατρέχουν κατά μήκος το αμάξωμα, όσο και από την πλευρική γραμμή των παραθύρων, που ακολουθεί μία έντονη ανοδική πορεία. Παράλληλα, τόσο τα εμπρός όσο και τα πίσω φτερά είναι φουσκωμένα, δίνοντας στο Hyundai Santa Cruz μυώδη εμφάνιση. Όπως είχαμε ήδη παρατηρήσει από το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που είχαμε δει πρόσφατα να δοκιμάζεται, το αυτοκίνητο είναι τετράθυρο, σε αντίθεση με το concept του 2015 με την ίδια ονομασία, που είχε μικρότερες πίσω πόρτες που άνοιγαν ανάποδα.
Το πίσω μέρος δείχνει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του pickup. Τα φώτα είναι LED, ενώ η πόρτα της καρότσας αναγράφει με μεγάλα, ανάγλυφα γράμματα την ονομασία του μοντέλου.



Η κορεάτικη εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για τα μηχανικά σύνολα που θα χρησιμοποιηθούν στο Santa Cruz. Αναφέρει πως θα υπάρχουν «ισχυρές και αποδοτικές επιλογές», καθώς και κίνηση σε όλους τους τροχούς, ενώ παράλληλα υπόσχεται πως το νέο μοντέλο «θα συντρίψει την κατηγορία των SUV και pickup, και θα δημιουργήσει ένα εντελώς νέο είδος οχημάτων».

Το Hyundai Santa Cruz εξελίσσεται εδώ και αρκετά χρόνια, και πλέον είναι έτοιμο να κάνει την πρεμιέρα του στις 15 Απριλίου. Τότε θα μάθουμε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες σχετικά με το νέο αυτοκίνητο, το οποίο θα συνδυάζει το εσωτερικό και την οδηγική συμπεριφορά ενός επιβατικού μοντέλου, με την πρακτικότητα ενός pickup, όπως δηλώνει η εταιρεία.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις